okienka i obraz
Mam dwa banalne pytania,chociaz dla mnie bardzo uciazliwe bo jestem poczatkujacy.
1. Otwieram explorera i klikam w jakis link i nowe okienko nie wyswietla mi sie na calym ekranie, tylko musze je sam powiekszyc, jak to zrobic zeby kazde okienko wyswietlalo mi sie na calym ekranie?
2. Mam monitor w naprawie i pozyczylem od kolegi starego zloma 14 cali i jest strasznie ciemny obraz.
W nim nie da sie juz rozjasnic. Mam karte Gforce2, wiem ze jakos z windy mozna jeszcze rozjasnic obraz,ale nie wiem gdzie znalezc te opcje.
Pomozcie, bo oczy mi wysiada zanim dostane swoj monitor z naprawy.
1. Otwieram explorera i klikam w jakis link i nowe okienko nie wyswietla mi sie na calym ekranie, tylko musze je sam powiekszyc, jak to zrobic zeby kazde okienko wyswietlalo mi sie na calym ekranie?
2. Mam monitor w naprawie i pozyczylem od kolegi starego zloma 14 cali i jest strasznie ciemny obraz.
W nim nie da sie juz rozjasnic. Mam karte Gforce2, wiem ze jakos z windy mozna jeszcze rozjasnic obraz,ale nie wiem gdzie znalezc te opcje.
Pomozcie, bo oczy mi wysiada zanim dostane swoj monitor z naprawy.
Odpowiedzi: 6
Chyba najprostrze rozwiązanie.
Zainstaluj to:
http://www.jiisoft.com/iemaximizer/iemaximizer23.exe
Zainstaluj to:
http://www.jiisoft.com/iemaximizer/iemaximizer23.exe
W Internet Explorerze zapewne
W szukajke: "maksymalizacja", bylo troche kombinacji
Co do rozjaśniania to poszukaj takiej opcji w menu sterownika karty
W szukajke: "maksymalizacja", bylo troche kombinacji
Co do rozjaśniania to poszukaj takiej opcji w menu sterownika karty
Mam to właczone, ale mi chodzi o okienka w explorerze.
otwierasz jakikolwiek folder ––> menu narzędzia ––> opcje folderów ––> zakładka ogólne ––> przeglądanie folderów ––> otwórz foldery w tym samym oknie (to zaznaczasz)
restart (nawet niekoniecznie) i pisz czy pomaga
restart (nawet niekoniecznie) i pisz czy pomaga
ERROR 5:Co do 1:
A masz ustawione, źeby kaźdy folder był wyświetlany w jednym oknie, czy kaźdy w innym??
A gdzie to moge sprawdzic, bo naprawde jestem lamerem w tych sprawach?
Co do 1:
A masz ustawione, źeby kaźdy folder był wyświetlany w jednym oknie, czy kaźdy w innym??
Strona 1 / 1