Ograniczenia konta usera
Czy na jednym kompie są jeszcze jakieś moźliwości ograniczenia konta usera z ograniczeniami ? no. źe widać tylko na ograniczonym koncie jedna partycje, brak dostepu do innych programow ? itp.
Odpowiedzi: 12
EL NINO:W jaki sposob ?Darkone:Chodzi mi o to źe np poprzez regedit moźna innym userom zablokować działanie drugiego klawisza myszyJestes pewien ze zablokowano prawy klawisz a nie menu ?Darkone:...jak to jest teraz w większości szkół. :wink: :mrgreen:
No Kurde, rzeczywiście źle napisałem :wink:
Jest blokowane Menu które zostaje wyświetlone na ekranie twojego monitora poprzez klikniecia na pulpicie prawego klawisza myszy. :D
Po co kopać w rejestrze, skoro moźna to zrobić w bardziej elegancki sposób ?
W jaki sposob ?Darkone:Chodzi mi o to źe np poprzez regedit moźna innym userom zablokować działanie drugiego klawisza myszy
Jestes pewien ze zablokowano prawy klawisz a nie menu ?Darkone:...jak to jest teraz w większości szkół. :wink: :mrgreen:
EL NINO:Mozesz rozwinac ta "mysl" ? :shock:
Chodzi mi o to źe np poprzez regedit moźna innym userom zablokować działanie drugiego klawisza myszy, jak to jest teraz w większości szkół. :wink: :mrgreen:
Mozesz rozwinac ta "mysl" ? :shock:
Start\Uruchom – regedit i w kluczach moźesz poblokować np drugi klawisz myszy etc.
EL NINO:Czyli ptaka stawiaj gdzie potrzebny :mrgreen: .
oky
p.s tylko bez skojarzeń prosze :P :P :P
Czyli ptaka stawiaj gdzie potrzebny :mrgreen: .
WaGonik:Żółty:Uprawnienia do plików/folderów poustawiaj ;)
w jaki sposob ? :D
http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bpl%3B308418&x=19&y=9
Żółty:Uprawnienia do plików/folderów poustawiaj ;)
w jaki sposob ? :D
Uprawnienia do plików/folderów poustawiaj ;)
xp pro , ntfs
Strona 1 / 1