Ogolne problemy z laptopem
Moj komp wancki cisnie :) A konretnie. Mam laptopa procesor celeron 2,6 ,pamiec 512 mb, i takie tam. Konretnie chodzi o to ze sie strasznie muli, mimo "swiezego" systemu. Np po jakis 10 minutach uzywania kompa jak nacisne na start to musze czekac nawet i minute zeby on wogole zareagowal. Teraz mam neta, emule zalaczony, lacze kabel 2mb, czy moze to byc wina emule. Ale jak nie mialam internetu to tez tak po jakims czasie ten komp chodzil. Za nim nie mialam internetu to komp sluzyl tylko do sluchania mp3 i otwierania plikow tekstowych. Nie wiem czy moze to byc wina sprzetu czy co. I do tego jeszcze czasami "traci" mi sie net mimo to ze emule i gg chodzi. Tego tez nie rozumiem. Moze mi cos poradzicie. Dzieki z gory za odpowiedz.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 1
Możliwe że masz komputer zawalony różnym świństwem - proponuję zestaw Spybot - Search & Destroy, Ad-Aware SE, HijackThis.
Trochę informacji o bezpieczeństwie znajdziesz tutaj, info o posługiwaniu się Hijackiem tutaj.
O tym że firewall i antywirus powinien być zainstalowany na komputerze pisać chyba nie muszę.
Trochę informacji o bezpieczeństwie znajdziesz tutaj, info o posługiwaniu się Hijackiem tutaj.
O tym że firewall i antywirus powinien być zainstalowany na komputerze pisać chyba nie muszę.
Strona 1 / 1