Office2003, exchange i konta zewnętrzne.

Witam wszystkich!
Na początek powiem źe troche szukałem w FAQu troche googlowałem ale z marnym skutkiem więc zapytam tutaj.
Mam taką sytuacje. mam w firmie exchange2003. Na tym exchangu mam kilka kont i chce źeby wszystkie maile z tych kont były przechowywan na serwerze(wygoda–dostęp do maili z kaźdego biurka w firmie przez strone web exchanga). Mam teź kilka kont prywatnych z róźnych serwerów. Płatnych i darmowych np. go2.pl... Bardzo niechce źeby maile z prywatnych kont były przechowywane na exchangu (P.Prezes ma dostęp do wszystkich kont w firmie takźe admina :P)Stąd moje pytanie: Czy jest moźliwość źeby w outlooku 2003 część kont trzymała maile na exchangu a część np. w pst??? Jakiś myk? Jakiś dodatek microsoftu? Niestety w panelu kont jeśli zmienie miejsce przechowywania maili dla jednego konta zmienia się dla wszystkich. Oczywiście moge sobie przełączać ręcznie co chwila ale to traci sens troche jeśli trzeba to robić co kilka minut. Alternatywne programy raczej niewchodzą w gre, poniewaź jak w segmencie przeglądarek powiedzmy FireFox dawno przeskoczył IE tak w programach pocztowych niema szczerze mówiąc alternatywy która chociaźby deptała po piętach outlookowi. Z góry dzięki ogromne za wszelkie podpowiedzi!
Pozdrawiam!
Kwiatkiewicz Konrad
CU

Odpowiedzi: 0

Knr
Dodano:
27.01.2005 13:27:22
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0