office xp (trial 30 dni)
Witam,
czy da się uaktualnić trialową (30 dniową) wersję office xp?
Jeźeli tak to jak? Z góry dzięki
smd
czy da się uaktualnić trialową (30 dniową) wersję office xp?
Jeźeli tak to jak? Z góry dzięki
smd
Odpowiedzi: 9
Jak juz to chodzilo – prawie trzy tygodnie temu. A chodzilo o to co bylo w usunietych postach.Povilas:O co ci chodzi ?
I racz prosze nie dopisywac nic wiecej w tym temacie.
O co ci chodzi ?EL NINO:Povilas(...)
w ciuciubabke to my sie tu nie bedziemy bawic. (...)
Ej sorry, nie stresujcie kolesia, jest wersja 30 dniowa office xp, i da się ją zarejestrować, jak ci takie okienko wyskakuje po włączeniu office'a to tam jest coś takiego jak rejestracja, moźesz to zarejestrować i musisz im zapłacić, są inne sposoby, ale to nie na to forum...
Spoko, nie ma co sie stresowac;)EL NINO:Povilas, mlodys i rybka
w ciuciubabke to my sie tu nie bedziemy bawic. Kazdy nastepny post w podobnym stylu, czyli "przeslij mi na maila", albo "masz tu moj gg" beda bezwarunkowo usuwane. Jesli to do Was nie dociera, to proponuje ponownie przeczytac Regulamin.
Macie zolte kartki.
Spoko, nie ma co sie stresowac;)EL NINO:Povilas, mlodys i rybka
w ciuciubabke to my sie tu nie bedziemy bawic. Kazdy nastepny post w podobnym stylu, czyli "przeslij mi na maila", albo "masz tu moj gg" beda bezwarunkowo usuwane. Jesli to do Was nie dociera, to proponuje ponownie przeczytac Regulamin.
Macie zolte kartki.
a mam pytanko z kad masz tą wersje co??? nigdy nie słyszałem źeby office był teź w wersjii trialowej :o :o :o
Povilas, mlodys i rybka
Macie zolte kartki.
Macie zolte kartki.
Povilas, mlodys i rybka
Macie zolte kartki.
Macie zolte kartki.
wersja trailowa jest po to byś zapoznał się z produktem, a potem naleźy albo ją usunąć albo kupić pełną wersję w sklepie.
innej moźliwości nie ma :twisted:
proponuję przeczytać regulamin forum –> jest w dziale Komunikaty
innej moźliwości nie ma :twisted:
proponuję przeczytać regulamin forum –> jest w dziale Komunikaty
Strona 1 / 1