OFFICE Enterprise 2007 a OFFICE 2003 - w czym problem ?????????????
Witam
Mam zainstalowanego Office Enterprise 2007, wczoraj pisałem na nim dokumenty które później wysyłałem mailem do kolegi.
On ma zainstalowanego Office 2003 i nie mógł otworzyć żadnego dokumentu, wysłałem jeszcze raz ale też nie otworzył.
Przeinstalowałem Office na XP i spróbowałem otworzyć moje zapisane dokumenty i też ich nie otworzyłem, pojawiły mi się jakieś kwadraciki i znaczki, krzaczki.
Czy wie ktoś w czym jest problem??????
Może trzeba coś przestawić w opcjach??????
Odpowiedzi: 1
Było już o tym Poszukaj odpowiedzi w archiwum.
Strona 1 / 1
<p>Do 2000 / XP / 2003 trzeba doinstalować łatkę wydaną przez MS. </p><p>Albo zapisujesz w trybie zgodności - co jest preferowane, bo łatka czasami nie działa ....<br></p>
<p>łatka? jaka łatka? od tego jest dodatek FileFormatConverters dostępny na stronie m$</p><p>http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466 </p><table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td><div class="pageMargin" id="details"><div id="unRestricted"><div id="quickInfoContents"><table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td class="quickInfoValue"><br></td></tr></table></div></div></div><br></td></tr></table>
<p>Fakt, nie łatka tylko dodatek. To miałem na myśli.</p><p>Jakoś tak rzeczy od MS kojarzą mi się głównie z łatkami .... </p>