office 2007 dla domowych użytkowników problem z instalacją
Witam
Mam problem z instalacją office 2007 podczas instalacji wyskakuje że nie można zaktualizować jednego lub więcej chronionych plików systemowych.
Czekam na pomoc.
Odpowiedzi: 3
1. Wyczyść tempy - zarówno te w profilu, z którego instalujesz ( zakładam, że nie jest to jakiś "ułomny" Użytkownik ), jak i w katalogu systemowym.
2. Po instalacji systemu ściagałeś i instalowałeś wszystkie aktualizacje ( krytyczne, ważne )?
3. Na bezczelnego - http://www.logicunion.pl/artykuly/disableSFC.html ( choć bym się nad tym zastanowił, bo gra mozę nei być warta świeczki ).
4. To są pierwsze póby instalacji czy wcześniej, ale juz po tym świeżym stawianiu, miąłeś jakiegoś MSO ( wcześniejszy lub czasowo ograniczony ) wgranego?
PS.
To "kolorowe" zdanie w poscie XanTypa to Jego podpis, a nie część postu do Ciebie kierowana.
Z plikami systemowymi nic nie robiłem.
Dysk mam po formacie i od nowa postawiony system XPPROSP2.
Przeglądałem MS support nic tam nie znalazłem.
Stąd to pytanie tutaj co do precyzji pytania to jest właśnie pryzyjne pytanie taki komunikat mam przy instalacji offica.
Ostatnie zdanie kieruję do XanTyp
Nie czekaj na 999, bo i tak nie przyjadą. To nie ten resort ;)
A plików systemowych - z założenia - się nie podmienia, nie usuwa i nic z nimi nie robi, bo od tego są systemowymi. I są chronione. I dobrze, jak sam widzisz. Może warto kliknąć również do MS support?
Strona 1 / 1