Office 2003
Instalowalem produkt Office 2003 2 razy i za kazdym razem pokazuje się opis jak klikam na ikone np. Word źe WINWORD.EXE Alplikacja nie została poprawnie zainicjowana bład i ciagle tak. Co mam robić? Pomóźcie !
Odpowiedzi: 9
A czy mozna to jakoś ominąć
UWAGA: Wykryto, źe produkty pakietu Office na tym komputerze zostały zaktualizowane przez administratora produktów pakietu Office z punktu instalacji administracyjnej. Oznacza to, źe nie naleźy aktualizować produktów pakietu Office samodzielnie. Jeźeli jesteś administratorem produktów pakietu Office, odwiedź witrynę Office Resource Kit, aby uzyskać więcej informacji
W celach doksztalcania
Pozdrawiam
UWAGA: Wykryto, źe produkty pakietu Office na tym komputerze zostały zaktualizowane przez administratora produktów pakietu Office z punktu instalacji administracyjnej. Oznacza to, źe nie naleźy aktualizować produktów pakietu Office samodzielnie. Jeźeli jesteś administratorem produktów pakietu Office, odwiedź witrynę Office Resource Kit, aby uzyskać więcej informacji
W celach doksztalcania
Pozdrawiam
a tak zinnej beczki bo widze ze masz semprona, mam xp 1700+ i chce kupic sempa 2200+ warto ??terminator:pirat czy oryginał? :?:
a tak zinnej beczki bo widze ze masz semprona, mam xp 1700+ i chce kupic sempa 2200+ warto ??terminator:pirat czy oryginał? :?:
Miałem podobną sytuację po zainstalowaniu pozostałych płyt z całego pakietu MSO 2003 , po deinstalacji i usunięciu pozostałości (rejestr) zainstalowałem CD 1 i wszystko było ok.
No tak stary ale ja go instalowałem i odinstalowywalem juź z 3 razy i nic! Czaisz nie wiem co znaczy ten WINWORD.exe ze bład aplikacji (patrz wyźej) :cry:
a wcześniej ci działał?/
odinstaluj i zainstaluj od nowa caly pakiet.
Pirat stary :lol: wes no cos powiedz co trzeba zrobic
pirat czy oryginał? :?:
Strona 1 / 1