Office 2003
Szanowni internauci uźywam przeglądarki Opery 8.50 lub sporadycznie Internet Explorer 6 i gdy otworzę Office 2003 i chcę pobrać uaktulnienie otwieram Internet Explorer otwiera się okienko Opery i juz uaktulnienia nie mogę pobrać poniewaź Opera nie obsługuję Active X, a poza tym jest napisane jakie przegladarki obsługuję update.Cóź by trzeba odinstalowac Operę pobrać update za pomocą Internetu
Explorera i ponownie zainstalować Operę.Czy jest jakies wyjście z tego.
Z powazaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Explorera i ponownie zainstalować Operę.Czy jest jakies wyjście z tego.
Z powazaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Odpowiedzi: 7
Po co się tak męczyć? Wejdź Internet Explorer'em na stronę Microsoftu i ściągnij sobie SP2 dla Office 2003. Problem z głowy :D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zalozysz sie ?WaGonik:...to otwierajac IE samo sie zapyta czy chcewsz aby bylo domyslna przegladarka ;)
krzychumag:Dzięki serdeczne ale nie oto chodzi a chodzi mi oto źe jak uruchonie Office 2003 i wybiorę opcję Witryna Microsoftu Office Online to mi się otworzy w operze strona update Microsoft i wchodzę do opcję Wyszukaj Aktualizacji to otworzy się nowa strona i na niej klikam Wyszukaj aktualizację i w tym momencie otwiera się kolejna strona informująca o tym źe muszę uźywać przeglądarki Internet Explorer lub Netscape Navigator 6. I juz dalej update office nie zrobię. A gdybym uźył przeglądarki Internet Explorer to by poszło. No dobrze a gdzie zaznaczyć w Operze aby nie była domyślną przeglądarką.
Z powaźaniem i szacunkiem
Krzychumag.
jezeli opera to domyslna przegladarka to otwierajac IE samo sie zapyta czy chcewsz aby bylo domyslna przegladarka ;)
a co do windows update to update nie pobierze sie z innej przegladarki niz IE ;)
Jezeli masz zaznaczona Opere jako przegladarke domyslna, to co Ci sie ma kurna otwierac po kliknieciu ? Paint ? Krzychu, nie spij.
Dzięki serdeczne ale nie oto chodzi a chodzi mi oto źe jak uruchonie Office 2003 i wybiorę opcję Witryna Microsoftu Office Online to mi się otworzy w operze strona update Microsoft i wchodzę do opcję Wyszukaj Aktualizacji to otworzy się nowa strona i na niej klikam Wyszukaj aktualizację i w tym momencie otwiera się kolejna strona informująca o tym źe muszę uźywać przeglądarki Internet Explorer lub Netscape Navigator 6. I juz dalej update office nie zrobię. A gdybym uźył przeglądarki Internet Explorer to by poszło. No dobrze a gdzie zaznaczyć w Operze aby nie była domyślną przeglądarką.
Krzychumag.
Krzychumag.
Przecieź link do strony moźna przekopiować i wkleic do IE?
http://office.microsoft.com/en–us/officeupdate/default.aspx
http://office.microsoft.com/en–us/officeupdate/default.aspx
Moźesz ustawić IE jako przeglądarkę domyślną, ale po co? Aktualizacje do Office moźesz pobierać razem z poprawkami dla Windows z witryny Microsoft Update.
Strona 1 / 1