OE w XP na Poczta Systemu Windows(pliki .dbx)

przeglądałem forum ale niczego nie znalazłem ,heh jak znam życie zaraz których z chłopaków wklei mi lina z odpowiedzią i na to liczę. w moim biurze stoją dwa komputery z xp na których smiga sobie OE i zasysa poczte i nie tylko... nowym nabytkiem firmy dla której walczę stał sie niedawno śliczniutki laptopik z już nie tak śliczną wiśtą i tak konfiguracja sieci poszła jako tako co prawda komputery sie nie widzą internet w lapie idzie tylko po kablu a nie wifi albo przez bluetootha ale może być to wina liveboxa zatem przenosze pliki ustawien konfiguracyjnych .iaf na pendrivie - i ku mojemu zaskoczeniu wiśta zaimportowała sobie ustawiena kont pocztowych - zadziałało zachęcony zmieniam folder zapisywania wiadomosci w wiscie na taki który sam utworzyłem i przewalam tam wszystkie pliki .dbx z XP licząc ze wiśta i jej OE będzie mieć podobna strukture katalogu archiwizacji wiadomosci - a tu pupa pytanie: jak mogę przewalić wiadomosci z OE działającego na XP na jednym komputerku, na drugi działający z viśtą posiadając pendriva albo płyty cd/dvd

Odpowiedzi: 2

no tak nieraz najprostrze rozwiązaia sa najlepsze...nie do końca wg instrukcji ale najważniejsze ze skutecznie, w zyciu bym nie wpadł na taki pomysł dziękuje kolego za cenną rade pozdrawiam Rudiczek
Rudiczek
Dodano
05.07.2007 17:08:02
Z obrazkami - [url]http://www.vista4beginners.com/Migrate-from-Outlook-Express-to-Windows-Mail[/url]
Żółty
Dodano
05.07.2007 16:22:38
Rudiczek
Dodano:
05.07.2007 15:03:07
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1