OE ver.6 problemy.
Mam problem z outlookiem....mianoiwcie, czasami otrzymuje zalaczniki i nie moge ich zapisac ani otworzyc...tak jakby myszka ich niw widziala...a sa bo daje forward i potem je sciagam z innej skrzybki na ktra wyslalem tego"pustego" maila...inny problem to czesto nie chce niec wysylac wtedy jest taki komunikat:
The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e–mail address was 'sobax@gazeta.pl'. Subject 'Fw: ', Account: 'poczta.interia.pl', Server: 'poczta.interia.pl', Protocol: SMTP, Server Response: '554 : Client host rejected: Access denied', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC79
Jak znmienie adresata jest tAKI SAM TYLKO ADRES MAILOWY SIE ZMIENIA...,,
czasami tez strasznie dlugo sie uruchamia.
Pomozcie...smieci nie mam duzo ,dysk zdefragmentowany a win byl instalowany pare dni temu...czemu mam takie probl.?
:?
The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e–mail address was 'sobax@gazeta.pl'. Subject 'Fw: ', Account: 'poczta.interia.pl', Server: 'poczta.interia.pl', Protocol: SMTP, Server Response: '554 : Client host rejected: Access denied', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC79
Jak znmienie adresata jest tAKI SAM TYLKO ADRES MAILOWY SIE ZMIENIA...,,
czasami tez strasznie dlugo sie uruchamia.
Pomozcie...smieci nie mam duzo ,dysk zdefragmentowany a win byl instalowany pare dni temu...czemu mam takie probl.?
:?
Odpowiedzi: 1
W outlooku: narzędzia/opcje
na zakładce zabezpieczenia odznacz: nie zezwalaj na zapisywanie lub otwieranie załączników.
Teraz będziesz mógł otwierać załączniki.
na zakładce zabezpieczenia odznacz: nie zezwalaj na zapisywanie lub otwieranie załączników.
Teraz będziesz mógł otwierać załączniki.
Strona 1 / 1