odzyskiwanie danych!!!

witam wszytskich i nie ukrywam ze licze na wasza pomoc moze opisze co mi sie zrobiło najpierw...
postanowaiłem (czego juz wicej nie zrobie) przesunac sobie poartycje aby powiekszyc partycje systemowa wszedłem wiec jak zawsze do particion magic i zmiejszyłem jedna partycje aby powiekszyc systemowa systemowa jest w formacie ntfs a dróga w fat32 przeunałem wiec obie partycje i zaakceptowałem zmiany na poczatku wszystko było dobrze zrestartował mi sie system i uruchomiło sie okienku partition magic gdzie nastepowało po kolei przesuwanie partycji jadnakze w pewnym momencie zawiesił sie system i nie nie odpowiadał na nic oraz nie wyswietlał sie zadny postep przy przenoszeniu danych. czekajac jeszcze troszke postanowiłem zrestartowac kompa i system mam ale nie mam danych z tamtego dysku jest oznaczony jako inny format czyli na zółto w partition magic prosze znacie moze jakies programiki albo wiece moze jak cos takiego rozwiazac zeby odzyskac chociaz czesc tych danych??? bardzo prosze o jaka kolwiek wiadomosc

dziekuje i pozdrawiam

bano3

Odpowiedzi: 2

ja uźywam programu Drive Rescue. Moźna odzyskać sporo danych ze sformatowanego dysku, w tym przypadku teź powinien zadziałać.
martin819
Dodano
02.11.2004 23:03:00
Wpisz w Szukaj tytul Twojego posta, lub fraze podobna. Np. "odzyskac dane". Zaznacz oczywiscie, aby szukane byly wszystkie slowa.
EL NINO
Dodano
02.11.2004 20:14:56
bano3
Dodano:
02.11.2004 20:01:41
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1