Odzyskiwanie danych [BARDZO PILNE!]
Otóź, jak wychodziłęm do skzoły to moja Mama pomagała mi w pracy maturalnej, siadałą tak z 2x w tygodniu i pisała. Prawde móiąc, nie włoźyłem od siebie nic aź nadto w tę pracę. Jednak mój jciec (Debil, kretyn, idiota) – wykasował włąśnie skońćzoną w 90% Prace Maturalną, robiąc "porządki bo on się zna najlepiej i wtedy internet będzie chodził szybciej". Pracy nie ma. Co zrobiłem:
–przeskanowałem wszystkie dyski w poszukiwaniu byle jakich prac z rozszerzeniem "*.doc" – niesteyt nie było tej.
–wszełem w opcje MS Word'a lecz 'kopie zapasowe' i 'auto–zapisywanie' były wyłączone, więc tez lipa
Powiedzcie mi czy wogóle mam szanse to odzyskac domowym sposobem?
–przeskanowałem wszystkie dyski w poszukiwaniu byle jakich prac z rozszerzeniem "*.doc" – niesteyt nie było tej.
–wszełem w opcje MS Word'a lecz 'kopie zapasowe' i 'auto–zapisywanie' były wyłączone, więc tez lipa
Powiedzcie mi czy wogóle mam szanse to odzyskac domowym sposobem?
Odpowiedzi: 6
Nakazac, to sobie Ty moźesz.... włąsnej mamie.
Znalazłem małe INFO na jednej stronie. I tak nie jesteście mi potrzebni teraz :lol:
Znalazłem małe INFO na jednej stronie. I tak nie jesteście mi potrzebni teraz :lol:
Ja Ci pomoge przenoszac temat z dzialu, z ktorym nie ma nic wspolnego.
Musisz teraz "nakazac" swojej mamie, aby napisala jeszcze raz. I niech sie pospieszy, bo cholera wie, jaki Ty masz "typ osobowosci".
Musisz teraz "nakazac" swojej mamie, aby napisala jeszcze raz. I niech sie pospieszy, bo cholera wie, jaki Ty masz "typ osobowosci".
Ktoś inny mi pomoźe?
BUNCH:ale czy to jest tak trudne napisać gdzie co i jak, skoro był juź taki temat, by oszczędzić mi szukania?
Tobie się nie chce poszukać a mi musi się chceć podać Ci linka ?? Otóź nie chce mi się – weź się, chociaź w tym przypadku, do roboty sam i poszukaj na forum o odzyskiwaniu danych.
Wiem, znam wasze typy osobowoście, traktujecie całą resztę jako lamerów i chłopców nie znających zasad "Googlowskich", ale czy to jest tak trudne napisać gdzie co i jak, skoro był juź taki temat, by oszczędzić mi szukania?
Pracy sam nie umiesz (nie chcesz ??) napisać, po forum nie umiesz (nie chcesz ??) poszukać ... Leń czy ... ??
Strona 1 / 1