Odzyskiwanie danych [BARDZO PILNE!]

Otóź, jak wychodziłęm do skzoły to moja Mama pomagała mi w pracy maturalnej, siadałą tak z 2x w tygodniu i pisała. Prawde móiąc, nie włoźyłem od siebie nic aź nadto w tę pracę. Jednak mój jciec (Debil, kretyn, idiota) – wykasował włąśnie skońćzoną w 90% Prace Maturalną, robiąc "porządki bo on się zna najlepiej i wtedy internet będzie chodził szybciej". Pracy nie ma. Co zrobiłem:

–przeskanowałem wszystkie dyski w poszukiwaniu byle jakich prac z rozszerzeniem "*.doc" – niesteyt nie było tej.
–wszełem w opcje MS Word'a lecz 'kopie zapasowe' i 'auto–zapisywanie' były wyłączone, więc tez lipa

Powiedzcie mi czy wogóle mam szanse to odzyskac domowym sposobem?

Odpowiedzi: 6

Nakazac, to sobie Ty moźesz.... włąsnej mamie.
Znalazłem małe INFO na jednej stronie. I tak nie jesteście mi potrzebni teraz :lol:
BUNCH
Dodano
17.03.2006 23:04:36
Ja Ci pomoge przenoszac temat z dzialu, z ktorym nie ma nic wspolnego.

Musisz teraz "nakazac" swojej mamie, aby napisala jeszcze raz. I niech sie pospieszy, bo cholera wie, jaki Ty masz "typ osobowosci".
EL NINO
Dodano
17.03.2006 19:44:46
Ktoś inny mi pomoźe?
BUNCH
Dodano
17.03.2006 19:15:42
BUNCH:
ale czy to jest tak trudne napisać gdzie co i jak, skoro był juź taki temat, by oszczędzić mi szukania?

Tobie się nie chce poszukać a mi musi się chceć podać Ci linka ?? Otóź nie chce mi się – weź się, chociaź w tym przypadku, do roboty sam i poszukaj na forum o odzyskiwaniu danych.
Żółty
Dodano
17.03.2006 17:32:06
Wiem, znam wasze typy osobowoście, traktujecie całą resztę jako lamerów i chłopców nie znających zasad "Googlowskich", ale czy to jest tak trudne napisać gdzie co i jak, skoro był juź taki temat, by oszczędzić mi szukania?
BUNCH
Dodano
17.03.2006 17:24:29
Pracy sam nie umiesz (nie chcesz ??) napisać, po forum nie umiesz (nie chcesz ??) poszukać ... Leń czy ... ??
Żółty
Dodano
17.03.2006 17:12:23
BUNCH
Dodano:
17.03.2006 17:01:47
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1