Odzyskanie poprzedniej wersji pliku

Witam. Znajoma ma mały problem i poprosiła mnie o radę. Miała zapisany jakiś tekst w pliku Worda. Później otworzyła go do edycji, wykasowała kilka rzeczy i chciała zapisać pod nową nazwą. Niestety – jak się pewnie domyślacie – zamiast "zapisz jako" dała poprostu "zapisz" ... Co się stało dalej juź wiecie :D. Teraz mam pytanie: czy jest wogóle moźliwość odzyskania poprzedniej wersji pliku ?? Jeźeli tak to jak to zrobić ??
System: Windows XP Pro, Pakiet Office XP ... no i oczywiście siezi cały czas przy włączonym kompie (tak w razie czego) :) Dzięki za pomoc i pozdrawiam

Odpowiedzi: 6

OK, dzieki – tak właśnie myślałem ... i w razie czego kazałem jej juź zacząć pisać od początku (przynajmniej uzupełnić skrócony tekst) ... jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
Bary_GD
Dodano
27.01.2005 23:50:03
terminator, zauwazylem ze masz dar pisania "niczego". Prosze Cie – nie przysparzaj mi niepotrzebnej roboty przy usuwaniu tych pierdów, bo mam uczulenie na takie "zgadzam sie", "popieram", itd. Innych to rowniez dotyczy.
EL NINO
Dodano
27.01.2005 22:12:57
terminator:
EL NINO:
Nie ma mozliwosci odtworzenia poprzedniej wersji – zostala "nalozona" przez nowsza.
Zgadza się :wink:

Wpełni popieram przedmówców. Szkoda jednak źe nie da się tego zrobić. Sam kiedyś miałem taki sam problem.
Mateuszpi
Dodano
27.01.2005 21:54:58
EL NINO:
Nie ma mozliwosci odtworzenia poprzedniej wersji – zostala "nalozona" przez nowsza.
terminator
Dodano
27.01.2005 21:34:13
EL NINO:
terminator
Dodano
27.01.2005 21:34:13
EL NINO
Dodano
27.01.2005 20:05:31
Bary_GD
Dodano:
27.01.2005 19:09:31
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1