Odzyskanie danych – problem!!!

Otóź, mam pewnien duźy problem, usunąłem przez przypadek pliki wordowskie z dysku. Teraz, przydałoby się je odzyskać – odpalam róźne programy i nic, nie znajduje ich... Na Windzie włączone jest przywracanie systemu, i tu wydaje się leźy mój problem. Na drugim kompie, na którym mam wyłączone przywracanie systemu usunięte pliki, zostają znalezione bardzo szybko i odzyskane. Więc teraz nie wiem, co mam robić? Czy jak wyłącze przywracanie systemu (pliki zostaną usunięte) zostaje moźliwość ich znalezienia czy teź strace je bezpowrotnie? I czy istnieje jakiś innym sposób ich odzyskania?

Odpowiedzi: 3

Przywracanie systemu nie ma nic do plikow Office'a – nie chroni, nie usuwa, itd...
Byc moze "odzyskiwacze" dlatego nie widza skasowanych plikow, ze na ich miejscu cos sie juz zapisalo ?
EL NINO
Dodano
18.02.2006 19:59:02
chodzi mi o to, źe dzięki włączonej opcji przywracania, po prostu nie widać tych plików (tzn. progarmay odzsyskujące ich nie widzą) – chcociaź mogę się mylić, dlatego szukam jakiegoś sposobu na to! Szukałem takźe Recovery My Files, Get Data Back, Final Recovery, PCI Inspector File Recovery... i zupelnie nic...
zomi
Dodano
17.02.2006 15:11:19
Mi ostatnio udalo sie przywrocic pliki worda i Excela
programem recowery my files,nawet nie napisales czym probowales przywracac(jakim programem)
lila
Dodano
17.02.2006 14:07:52
zomi
Dodano:
17.02.2006 12:27:08
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1