Odznaczenie
Co powiecie na odznaczenia pod swoim nickiem
np
:arrow: nowy user miałby początkujący 1–50(postów)
:arrow: user który miałby 50–100(postów) miałby średniak
:arrow: od 100–200 stały bywalec
itd...................... to tylko tak dla przykładu
ktoś mnie zrozumiał :?: :?:
jak nikt nie zajaźył to zobaczcie
np
:arrow: nowy user miałby początkujący 1–50(postów)
:arrow: user który miałby 50–100(postów) miałby średniak
:arrow: od 100–200 stały bywalec
itd...................... to tylko tak dla przykładu
ktoś mnie zrozumiał :?: :?:
jak nikt nie zajaźył to zobaczcie
Odpowiedzi: 12
oczywiście decydujące zdanie naleźy do Kuby ale moźe wcześniej zrobimy małą ankiete
Co wy na to :?:
Co wy na to :?:
niech sie wypowie i zadecyduje. w koncu to jego forum.theboss78:Co do odznaczen to najlepiej jak sie wypowie Kuba.
Co do odznaczen to najlepiej jak sie wypowie Kuba.
gd14:Jak dla mnie to najlepiej by było wogóle zlikwidować licznik postów :twisted: :twisted:
buuuuuuuuuuuuuuuuuu :evil: :twisted: :mrgreen:
nawet o tym nie myśl
gd14:Jak dla mnie to najlepiej by było wogóle zlikwidować licznik postów :twisted: :twisted:
i to jest bardzo dobra mysl ale pewnie nikt sie na to niezgodzi.
gieras:
a kiedy byla ? – pewnie takjak z czatem – rok temu. jak juz pisalem dzisiejsze forum duuuuzoooo rozni sie od tamtego wtedy
Forum to jest zawsze to samo tylko userzy nowi dochodza i posty nowe dochodza.
a dlaczego ? ktos sobie zapracowal na iles tam postow i nagle mu ti zniknie ? niema mowy. to moze zlikwidujmy nicki ?gd14:Jak dla mnie to najlepiej by było wogóle zlikwidować licznik postów :twisted: :twisted:
Jak dla mnie to najlepiej by było wogóle zlikwidować licznik postów :twisted: :twisted:
theboss78:Byla juz taka propozycja na forum i zostala odrzucona wiec po co znowu drazyc ten sam temat.
kolega sie wycfanij bo juź ma swoje odznaczenie :lol:
Wiesz tak naprawde to niewiedziałem o istnieniu takiego topicu i rozmyślałem o szukaniu na forum ale nie wiedziałem co wpisać w search :oops:
gieras:a kiedy byla ? – pewnie takjak z czatem – rok temu. jak juz pisalem dzisiejsze forum duuuuzoooo rozni sie od tamtego wtedy
tak popieram........ jest takie powiedzeenie Co było a nie jest nie piszę się w rejestr
Uwaźam źe czas na zmiany........
a kiedy byla ? – pewnie takjak z czatem – rok temu. jak juz pisalem dzisiejsze forum duuuuzoooo rozni sie od tamtego wtedytheboss78:Byla juz taka propozycja na forum i zostala odrzucona wiec po co znowu drazyc ten sam temat.
Byla juz taka propozycja na forum i zostala odrzucona wiec po co znowu drazyc ten sam temat.
koledzy ja te opisy podałem tak dla przykładu
Uwaźam ze opisy powinny być oryginalne ale i odznaczające najbardziej zasłuźonych userów
Uwaźam ze opisy powinny być oryginalne ale i odznaczające najbardziej zasłuźonych userów
no mozna by. ale jestem bardziej za jakimis orginalnymi nazwami dla danego uzytkownika. jak np"zwierzak forum" , "polprezes forum", "kosiarz postow"