Odznaczenie
Co powiecie na odznaczenia pod swoim nickiem
np
:arrow: nowy user miałby początkujący 1–50(postów)
:arrow: user który miałby 50–100(postów) miałby średniak
:arrow: od 100–200 stały bywalec
itd...................... to tylko tak dla przykładu
ktoś mnie zrozumiał :?: :?:
jak nikt nie zajaźył to zobaczcie
np
:arrow: nowy user miałby początkujący 1–50(postów)
:arrow: user który miałby 50–100(postów) miałby średniak
:arrow: od 100–200 stały bywalec
itd...................... to tylko tak dla przykładu
ktoś mnie zrozumiał :?: :?:
jak nikt nie zajaźył to zobaczcie
Odpowiedzi: 20
popatrz na świat oczyma czemu np. nie zwraczsz uwagi innym co pisza po 30 postow w jedenym temacie
takich jak np twój :lol: :lol:CHRYSLER:I ZACZNIE SIE NABIJANIE POSTOW BEZ SENSU
I ZACZNIE SIE NABIJANIE POSTOW BEZ SENSU
dobry pomysł ale dla tych co je nabili np. post pod postem w dziale o wszystkim to bym od razu bana i karniaka na zawsze :twisted:
Bo za glupoty ktore piszesz dostalbys pewnie jakis "szczegolny" :P :P .Lezio111:a dlaczego ja nie mam zadnego napisku nad obrazkiem prócz xywy?
P.S. Lepiej nie chciej :twisted: .
Sly3r ile chcesz $$$$? masz ze sto
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
Jak mało to mów :)
A polecam do tych metod oznakowania wymienionych ––––^ dołoźyć jeszcze numer NIP :)
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$
Jak mało to mów :)
A polecam do tych metod oznakowania wymienionych ––––^ dołoźyć jeszcze numer NIP :)
kylson:wystarczy sam nick...... albo zamiast tego moźe numer IP :wink:
I proponuje jeszcze PESEL oraz adres zamieszkania i telefon kontaktowy. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Pawek:Co do rang, to najlpeszym rozwiązaniem jest przyznawanie rang indywidulnych – tak aby kaźdy miał inną (dlaczego Post EL NINO jest wystarczającym wytłumaczeniem wg mnie).
Dokladnie zgadzam sie z Toba i tak generalnie powinno byc. :D :D
Mnie tam w sumie obojetnie. Moźecie kasować, moźecie nie kasować. Byle forum zachowało swój klimat i w niektórych przypadkach przestało być śmietnikiem. Ostatnio SLAY3R musiał zainterweniować, bo z pewnego topicu zrobił się turzyn – nic więcej.
Co do rang, to najlpeszym rozwiązaniem jest przyznawanie rang indywidulnych – tak aby kaźdy miał inną (dlaczego :?: Post EL NINO jest wystarczającym wytłumaczeniem wg mnie).
Co do rang, to najlpeszym rozwiązaniem jest przyznawanie rang indywidulnych – tak aby kaźdy miał inną (dlaczego :?: Post EL NINO jest wystarczającym wytłumaczeniem wg mnie).
oj to moźe wszystko trzeba skasować bo po co :?:
wystarczy sam nick...... albo zamiast tego moźe numer IP :wink:
wystarczy sam nick...... albo zamiast tego moźe numer IP :wink:
SLAY3R:płacisz $$$$ i masz :mrgreen:
SLAY3R, nie przesadzaj:
:mrgreen:Flaszka sie nalezy :wink: .
A ja tam jestem za skasowaniem liczników :)
płacisz $$$$ i masz :mrgreen:
no kazdy by chcial miec swoj wlasny. po to miedzy innymi jest ten topic.Lezio111:A z twoich 3/4 :mrgreen:
o nieeee
zaraz pewnie dostane karniaka, o nieee :)
a dlaczego ja nie mam zadnego napisku nad obrazkiem prócz xywy?
meeee ja chce miec napisek :wink: :cry: :lol:
A z twoich 3/4 :mrgreen:
o nieeee
o nieeee
I to pewnie jest najwlasciwsza odpowiedz. Spora grupa osob pisze tu tylko po to, zeby nakrecic sobie licznik a sytuacja ta pogorszylaby sie po wprowadzeniu "rang". Piszecie – kasowac glupoty. Gdyby tak bylo, to zniknelaby conajmniej polowa postow niektorych uzytkownikow :mrgreen: .Tomekk:Forum nie jest od nabijania postów, tylko od sensownych wypowiedzi (w niektórych przypadkach do źartów – tak jak jest to w niektórych tematach).
Tomekk:Ja jestem przeciw.
Forum nie jest od nabijania postów, tylko od sensownych wypowiedzi (w niektórych przypadkach do źartów – tak jak jest to w niektórych tematach).
oj boshe kolego własnie post wcześniej pisałem o tym
Ja jestem przeciw.
Forum nie jest od nabijania postów, tylko od sensownych wypowiedzi (w niektórych przypadkach do źartów – tak jak jest to w niektórych tematach).
Ktos kiedys powiedzial(nie pamieta mnie stety kto, wszystko przez skleroze), ze po wprowadzeniu opisow kazdy by walil posty na maxa byle by tylko miec kolejny opis.
gieras:a dlaczego ? ktos sobie zapracowal na iles tam postow i nagle mu ti zniknie ? niema mowy. to moze zlikwidujmy nicki ?
:arrow: Popraw mnie jesli się myle ale te forum jest chyba po to źeby pomagac,doradzac sobie nawzajem a nie klepac posty jeden za drugim często nic nie wnoszące źeby mieć tylko kilkaset postów,co jest waźniejsze(szy) ktos kto ma 5000 postów na koncie i same bzdury czy user który ma 50 ale wszystkie źeczowe,fachowe i temat?
:arrow: Pozatym podniosł by się poziom forum taka jest moja opinia :wink:
theboss78:kylson:(...) moźe wcześniej zrobimy małą ankiete
Co wy na to :?:
To zalezy.Czy ta ankieta miala by sie w duzej mierze przyczynic do decyzji kuby, czy tez byla by tylko rozeznaniem.
tzn...... chciałbym źeby na jej podstawie Kuba podją decyzje
kylson:(...) moźe wcześniej zrobimy małą ankiete
Co wy na to :?:
To zalezy.Czy ta ankieta miala by sie w duzej mierze przyczynic do decyzji Kuby, czy tez byla by tylko rozeznaniem.