odtwarzacze plików

jaki odtwarzacz jest waszym zdaniem najlepszy?
co sądzicie o wersji beta sonique 2?

Odpowiedzi: 17

Testowłąem juz rozne programy muzyczne i okazało się ze najlepszy i najwygodniejszy i tak jest Winamp 5. :) Sonique niespecjalnie przypadł mi do gustu.
fidelio
Dodano
08.02.2004 02:24:51
1.Dla mnie najlepszy jest Creative MediaSource Player ( aplikacja do Audigy/Augigy 2 ).
2.Nie znam, bo nie mam potrzeby uźywania innego.
McScr@by
Dodano
02.02.2004 21:19:01
Ustaliłem ostateczną wersję, poniekąd korzystałem z wiedzy Rebe:

"Za pomocą programu zainstalowanego na dysku twardym komputera."

Moźe być :?: :P

UPDATE:

Mynajms, a ja myślałem, źe EL NINO mówił o swoim małym palcu u nogi, który przytrzasnął sobie jak mu blaszak podczas remontu na nogę spadł :lol: :P
Pawek
Dodano
02.02.2004 20:13:54
... za pomoca komputera, to se mozna malego przyciac :P :lol: .

Tak, ale moźe na forum jest jakiś ksiądz albo rabin :wink: , i moźesz takimi tekścikami obrazić ich wartości religijne (regulamin), za często uźywaź w swoich postach tych erotycznych wstawek (moźe za długo pościsz :? )
co do mojej wypowiedzi którą zacytowałeś, moźe masz racje ale czasem jak ktoś jest wybitnie upierdliwy, sam napewno wiesz źe sie nie da wkółko z kimś polemizować bo tak moźna bez końca, moźesz się nie obawiać o moje posty, takich klientów jak rebe trzeba poprostu zlewać.
pozdrawiam i " nie członkuj" za duźo :lol:
mynajms
Dodano
02.02.2004 20:13:23
mynajms:
... wybitnie popier...ony ...
mynajms, racz wlaczyc hamulec w swoich postach, bo sie bedziemy gniewac.

... za pomoca komputera, to se mozna malego przyciac :P :lol: .
EL NINO
Dodano
02.02.2004 18:33:34
Rebe:
do Autora:
a/ winamp ( ale dopiero po doprecyzowaniu, źe np. mp3 )
b/ źe jest do potłuczenia o kant stołu, o ile w wypadku programu moźna tej przenośni uźyć.
to są konkretne odpowiedzi – popatrzyłem i się nauczyłem.
Ad a i b – nie pytano dlaczego to i odpowiedź godna pytania.
Patrz i ucz się jak na tego typu topiki się odpowiada.
Pawek – za pomocą to oprogramowania zainstalowanego w komputerze.
Co nie zmienia faktu, źe:
a/ temat odtwarzacz plików – nie wiadomo jakich
b/ pytanie pierwsze – jak wyźej , wszak są i "wynalazki" sprzętowe z oprogramowaniem wgranym "na sztywno"
c pytanie o ocenę konkretnego programu – nijak się ono ma do tematu i pytania nr 1.

PS.
mynajms – w odróznieniu od większości userów zdąźłem przeczytać Twój pełen kultury post umieszczony w topicu "porady" .
W związku z czym zapewniam, źe cąłkiem spokojnie moźesz mnie uwaźać za swego .....idola.
ja pierdzielę Rebe o co ci chodzi, czytam Twoje posty od kilku dni i flaki mi się wywracają, nie da sie prosto napisac o co ci chodzi?? myślisz źe jak tak będziesz ściemniał to bedą one bardziej wartościowe? Czepiasz się jush nie poraz pierwszy jak przynajmniej moderator, nie jesteś nim, nie masz nic do powiedzenia w temacie to się nie odzywaj. Takie są zasady forum. :roll:

UPDATE:
... za pomoca komputera, to se mozna malego przyciac .
polecam drzwi :lol:
neo340
Dodano
02.02.2004 18:33:30
nie bedę juź w związku z tym dłuzej polemizował, i uwaźam źe jesteś wybitnie popier...ony rebe
mynajms
Dodano
02.02.2004 16:49:32
do Autora:
a/ winamp ( ale dopiero po doprecyzowaniu, źe np. mp3 )
b/ źe jest do potłuczenia o kant stołu, o ile w wypadku programu moźna tej przenośni uźyć.
to są konkretne odpowiedzi – popatrzyłem i się nauczyłem.
Ad a i b – nie pytano dlaczego to i odpowiedź godna pytania.
Patrz i ucz się jak na tego typu topiki się odpowiada.
Pawek – za pomocą to oprogramowania zainstalowanego w komputerze.
Co nie zmienia faktu, źe:
a/ temat odtwarzacz plików – nie wiadomo jakich
b/ pytanie pierwsze – jak wyźej , wszak są i "wynalazki" sprzętowe z oprogramowaniem wgranym "na sztywno"
c pytanie o ocenę konkretnego programu – nijak się ono ma do tematu i pytania nr 1.

PS.
mynajms – w odróznieniu od większości userów zdąźłem przeczytać Twój pełen kultury post umieszczony w topicu "porady" .
W związku z czym zapewniam, źe cąłkiem spokojnie moźesz mnie uwaźać za swego .....idola.
Rebe
Dodano
02.02.2004 15:56:21
Na początek troszeczkę OT:

Jeźeli ktoś juź poruszył sprawy polskiej gramatyki, to mamy tutaj przykład jej łamania:

Najlepiej to pliki odtwarzać w ........ komputerze

Ja uwaźam, źe najlepiej byłoby napisać ... za pomocą komputera ...

Jeśli chodzi o same odtwarzacze, to jest mi to prawie obojętne. W systemie obecnie mam dwa:
:arrow: Foobata 0.77b – special
:arrow: Winamp 5.01 PRO
I oba sobie chwalę. Z tego równieź względu Sonic (zarówno 1 jak i 2) jest mi niepotrzebny.

POZDRAWIAM, Pawek.
Pawek
Dodano
02.02.2004 15:08:11
Na początek troszeczkę OT:

Jeźeli ktoś juź poruszył sprawy polskiej gramatyki, to mamy tutaj przykład jej łamania:

Najlepiej to pliki odtwarzać w ........ komputerze

Ja uwaźam, źe najlepiej byłoby napisać ... za pomocą komputera ...

Jeśli chodzi o same odtwarzacze, to jest mi to prawie obojętne. W systemie obecnie mam dwa:
:arrow: Foobata 0.77b – special
:arrow: Winamp 5.01 PRO
I oba sobie chwalę. Z tego równieź względu Sonic (zarówno 1 jak i 2) jest mi niepotrzebny.

POZDRAWIAM, Pawek.
Pawek
Dodano
02.02.2004 15:08:11
dzięki bardzo
widzisz rebe to jest konkretna odpowiedź patrz i sie ucz :!:
mynajms
Dodano
02.02.2004 14:58:45
Sonique był, jest i będzie najlepszym pod względem wizualnym odtwarzaczem muzyki (mp3, wav itp.). Ukazała się nowa wersja ale jeszcze beta więc ja moge powiedzieć źe wiesza się czasami, niektóre opcje jakoś niedziałają, ja wole poczekać na wersje Final a wtedy to dopiero będe miał dylemat czy zostawić Winamp'a czy zaminic na Sonique 2.
Tomi!
Dodano
02.02.2004 14:20:54
Sonique był, jest i będzie najlepszym pod względem wizualnym odtwarzaczem muzyki (mp3, wav itp.). Ukazała się nowa wersja ale jeszcze beta więc ja moge powiedzieć źe wiesza się czasami, niektóre opcje jakoś niedziałają, ja wole poczekać na wersje Final a wtedy to dopiero będe miał dylemat czy zostawić Winamp'a czy zaminic na Sonique 2.
Tomi!
Dodano
02.02.2004 14:20:54
rebe proszę cię nie wymondrzaj się tu nic do tego postu nie wnosisz tylko psujesz mi nerwy, forma mojego postu jest taka poniewaź potrzebuję odpowiedzi od osób które moga coś powiedzieć w tym temacie a dla takich nazwa programu "sonique" mówi wszystko jeźeli tobie to nic nie powiedziało znaczy źe w tym temacie jest ci zielono i nie widze powodu źebys zabierał głos, swoje madrości moźesz przenieść do innego działu albo trzymaj forme na kółka studenckie.
pozdrawiam cię i nie oczekuje juź w tym temacie od ciebie odpowiedzi
mynajms
Dodano
02.02.2004 12:29:17
Wszystkich za OT przepraszam.

mynajms – jeźeli mam się czegoś domyślać z napisanego postu to oznacza, źe jego Aytor ma powazne braki w zakresie umiejętności przedstawiania sprawy, a tym samym powinien przemysleć to o czym, jak i po co pisuje.
Nadto
mynajms:
plików mp3 np.
oznacza, źe poza tymi wymienionymi moga być jeszcze inne i dalej precyzja Twej wypowiedzi mnie zniewala.
A co do odpowiedzi na Twoje pytanie:
Taki, który spełnia moje oczekiwania , a są one w zaleźności od typu plików róźne.
Rebe
Dodano
02.02.2004 12:20:00
czy ty rebe jesteś naprawdę tak cięźko domyślny?
jeźeli nie masz nic do powiedzenia ciekawego w tym temacie to po co sie tu wciskasz?

dla mało domyślnych: plików mp3 np.
mynajms
Dodano
02.02.2004 12:13:51
mynajms – czyś Ty się zastanowił nad treścią swego postu?
Bo sadząc po temacie i jego rozwinieciu ....... wątpię.
Najlepiej to pliki odtwarzać w ........ komputerze i za taką odpowiedzią optuję.
Nie podałeś jakich plików. Po wskazanym przez Ciebie w rozwinięciu programie mogę uznać, źe dźwiękowych, ale znowu czy wszystkich, czy tylko określonych?
Rebe
Dodano
02.02.2004 12:09:08
mynajms
Dodano:
02.02.2004 12:02:05
Komentarzy:
17
Strona 1 / 1