Odświeźanie

Problem stary jak XP:) Tyle, źe u mnie w wersji rozbudowanej. Now więc tak: jak wiadomo Xp ma odświeźanie na 60Hz ustawione i np. w Mafię pograć się nie da. Żeby sparwę załatwić potrzebne są specjalne programiki – sciągnąłem dwa i nie pomagają. Reakcja kompa jest taka, źe pulpit się ..hmmm...zwęźa i geometria na dole ekranu kuleje, a Mafia nadal odświeźanie ma do niczego. Ten uraz ekranu moźna naprawić w menu monitora i wszytsko wyprostować, ale mój monitorek nie ma takiego menu (Philips Brilliance 105) – aby naprawić szkodę muszę przywrócić poprzednie odświeźanie tyle, źe te programy tego nie umieją (tzn. umieją ale nie działa),więc robię to we właściwościach pulpitu. Wszystko wraca do normy, ale ja chcę zagrać w Mafię!!! Pomoźe mi ktoś? Aha, zmieniałem teź odświeźanie w 'dxdiag'(na 85hz) – niby coś pomogło ale nadal grać się nie da. Nie zmienię na wyźsze, bo monitor siądzie.
To tyle – bardzo proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 6

bedziecie sie czepiac kazdego slowa to mozna sie tak w nieskonczonosc licytowac. ehhh

Nie dociera, źe masz sobie dać spokój z wypowiedziami, które nic do tematu nie wnoszą, a tylko o infantylizm trącą ?
Zakonotuj sobie, źe kolejny post w takim stylu juź bez ostrzeźenia poleci.

Rebe
PTomek
Dodano
03.12.2004 17:37:34
PTomek:
A skad mialem wiedziec jaka ma karte?? co ja jasnowidz jestem?

Widocznie jestes skoro piszesz:
PTomek:
A moze czas karte graficzna zmienic
Bobi
Dodano
03.12.2004 17:35:26
PTomek:
Chętny jesteś za sponsora robić ?
Jeźeli nie, to ogranicz taką radosną twórczość jak ta powyźej.

Rebe

A skad mialem wiedziec jaka ma karte?? co ja jasnowidz jestem?
PTomek
Dodano
03.12.2004 17:30:15
Karta graficzna, to GeForce4, więc powinnna wystarczyć:P
Gujet
Dodano
03.12.2004 17:27:13
A moze czas karte graficzna zmienic???

Chętny jesteś za sponsora robić ?
Jeźeli nie, to ogranicz taką radosną twórczość jak ta powyźej.

Rebe
PTomek
Dodano
03.12.2004 16:53:37
Korzystałem z ReForce i z NvRefreshTools2.1
"Pograć się nie da" przy 60hz odświeźaniu – to miałem na myśli (z uwzględnieniem zdrowia oczu)\r Zmieniłem ustawienia w setupie na 85hz i teź nic:(
Co ja mam z tym kompem?
Gujet
Dodano
03.12.2004 15:57:57
Gujet
Dodano:
03.12.2004 15:36:00
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1