Odpowiedz jezeli znasz odpowiedz!
cze...mam taki maly klopot otoz:komp chodzi elegancko wszystko gra ale jest to jedno ale....nie mam zainstalowanych zadnych kodekow (mialem wczesniej) teraz jak zainstaluje dobre kodeki to i tak dzieje sie cos dziwnego otoz wlaczam film w vplayerze subedit albo allplayer i zawiesza mi sie komp trza resetowac nie wiem co jest przyczyna filmy nie moge obejrzec bo nie wiem co jest grane ktos zna odpowiedz?...dzieki
Odpowiedzi: 8
Żyd nie odbił, ale ja Ci tu długiego źywota nie wróźę.JestemSliczny:...to odbij zydzie
JestemSliczny:filmy nie moge obejrzec bo nie wiem co jest grane ktos zna odpowiedz?...dzieki
IMO gdybyś wiedział co jest grane oglądanie byłoby bez sensu.
he ten nik to dla jaj jest
Nikt Ci ich nie oszczedzi.
za to ty zydzie naucz sie kaligrafi
A ty sie naucz ortografii a co najwazniejsze, kultury osobistej
problem opisalem wystraczajaco
Dlatego otrzymales wystarczajaca odpowiedz.
A poza tym wszyscy zdrowi :?: :twisted:
Rebe:JestemSliczny:wez zrob tak jak pisze w tym cytacie co masz w profilu
Cóź uroda zwykle nie chodzi w parze z umiejętnością precyzyjnego wypowiadania się. dowdy i w tym topicu.
Jeźeli nie potrafisz opisać problemu to oznacza w sposób podany w jednym z przyklejonych na forum topiców to świadczyć moze tylko o:
a/ braku umiejetności czytania
b/ braku umiejętności rozumienia tego co się czyta
c/ nie byciu wyjątkiem od reguły w zakresie związku
urody z inteligencją
To tyle w częsci rozrywkowej, bo w oficjalnej juź napisałem co to moze być.
he ten nik to dla jaj jest za to ty zydzie naucz sie kaligrafi bo litery ci uciekaja jakbys sie jakal problem opisalem wystraczajaco wyraznie jak nie jazysz to odbij zydzie
JestemSliczny:wez zrob tak jak pisze w tym cytacie co masz w profilu
Cóź uroda zwykle nie chodzi w parze z umiejętnością precyzyjnego wypowiadania się. dowdy i w tym topicu.
Jeźeli nie potrafisz opisać problemu to oznacza w sposób podany w jednym z przyklejonych na forum topiców to świadczyć moze tylko o:
a/ braku umiejetności czytania
b/ braku umiejętności rozumienia tego co się czyta
c/ nie byciu wyjątkiem od reguły w zakresie związku
urody z inteligencją
To tyle w częsci rozrywkowej, bo w oficjalnej juź napisałem co to moze być.
JestemSliczny:wez zrob tak jak pisze w tym cytacie co masz w profilu
Że co ma Rebe zrobić?? Bo ja nie kumam. Ma znowu dołączyć 29 stycznia czy przejrzeć swoje posty??? Pomyliłeś:
A)Podpis z profilem
B)Rebe z sobą :mrgreen:
wez zrob tak jak pisze w tym cytacie co masz w profilu
Strona 1 / 1