Odpowiednik Imaging w XP?

W win98 był taki programik "imaging" który słuźył mi w jednym jedynym celu skanowania kilku(dzieśięciu) dokumentów do jednego pliku. Czy coś przeoczyłem czy nie ma tego programiku w XP? Jest jakiś odpowiednik tego programu?
Zaleźy mi tylko na tej opcji– zaznaczam źe uźywam jej w "celach komercyjnych" ( uźywam tego zamiast faksu– wysyłam mailem zeskanowane dokumety) i nie bardzo interesują mnie drogie kombajny graficzne. Moźe znacie jakiś darmowy programik który by to robił? Chyba źe imaging gdzieś się schował?

Odpowiedzi: 2

Rebe:
a "podgląd obrazów i faksów" nie będzie dość ?

Hmm nie wiem czy dość jasno się wyraziłem. W imaging była opcja zapisu w formacie *.tif wielu stron dokumentu (wiele kartek w jednym pliku) moźna było do istniejącego dokumetu "doskanować" stronę. Pliczek waźył mało( nie zaleźy mi na jakości są to dokumenty tekstowe skanuje z roz 200dpi) i porządek na dysku był i informacje czytelne. Takie skanowanie (o ile ma się skaner z dobrym sterownikiem TWAIN) jest bardzo wygodne bo robi się to jednym kliknięciem poprostu – button "dodaj stronę " załatwi sprawę. Nie widze takowej opcji w proponowanym "podgląd obrazów i faksów".
sethan
Dodano
07.09.2004 01:09:25
a "podgląd obrazów i faksów" nie będzie dość ?
Rebe
Dodano
06.09.2004 22:01:56
sethan
Dodano:
06.09.2004 21:31:08
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1