Odnośnie Przyklejony – dla windows 2000 zadziała?
mam pytanie czy podane informacje w temacie Przyklejony "udostepnianie plików w Win XP" sprawdzą sie dla Win 2000 . Bo sprawdzalem i jedyne czego mi brakuje w moin win 2000 to Dostep Sieciowy w Ustawieniach zabezpieczen lokalnych. czy bez tego bede widzial pliki na innym kompie.
Bo mam 2 kompy w sieci. jeden z Win 2000 i jeden z Win ME, jak chce zobaczyć pliki na kompie z win 2000 to nie mog tego zrobć mimo iz widze komputer. Wyskakuje mi okiednko z prosba o haslo.
"Aby nawiazac połaczenie nalezy podac haslo:
zasób: \IZABELAIPC$
haslo : ???? "
Co z tym zrobić?
Prosze o odpowedź. Please.
Bo mam 2 kompy w sieci. jeden z Win 2000 i jeden z Win ME, jak chce zobaczyć pliki na kompie z win 2000 to nie mog tego zrobć mimo iz widze komputer. Wyskakuje mi okiednko z prosba o haslo.
"Aby nawiazac połaczenie nalezy podac haslo:
zasób: \IZABELAIPC$
haslo : ???? "
Co z tym zrobić?
Prosze o odpowedź. Please.
Odpowiedzi: 2
W w2k "Dostep sieciowy" ustawiony jest juz domyslnie na Klasyczny.
Skoro wyskakuje Ci taki komunikat, cos pominales. Zacznij od poczatku, od nazw, poprzez klienta sieci, hasla...
Skoro wyskakuje Ci taki komunikat, cos pominales. Zacznij od poczatku, od nazw, poprzez klienta sieci, hasla...
W w2k "Dostep sieciowy" ustawiony jest juz domyslnie na Klasyczny.
Strona 1 / 1