odmowa Dostępu
Odpowiedzi: 9
Jeżeli nie wyeksportowąłeś ( utworzyłeś ) agenta odzyskiwania przed reinstalacją to - kwestię deszyfratorów i ich skuteczności zostawiam Twemu uporowi w szukaniu w sieci - najprościej te pliki ...... usunąć - przynajmniej nie będą Cię po oczach biły i o braku zastanowienia [b]przed[/b] przypominały.
...... nie ma wyjścia z tej sytuacji.... ??
Modlitwą żarliwą.
Chodzą niby słuchy, że niekórym udąło się dokonać cudu tkaiego przy użyciu Advanced EFS Recovery, ale ile w tym prawdy .....?
Ja mam podobny problem ale po reinstalacji windy zmieniłem konto administratora i teraz nie pamiętam jakie miałem poprzednio. Wszystkie pliki mam na zielono. Jak mogę je deszyfrować?
EFS (Encrypting File System) czyli własnie system szyfrowania plików wbudowany w Windows. Jestes pewien na 100% ze próbujesz odszyfrować ten plik z konta, z którego ten plik szyfrowałes??
tak jest zaszyfrowane czyli nazwy są na zielono, jezeli chce wyłączyć szyfrowanie to wyskakuje tak jak na scrennie wyzej. Co oznacza EFS
Jestes pewien źe ten folder/plik został zaszyfrowany? Jego nazwa jest na zielono? Nie wyłączyłeś szyfrowania EFS?
OS XP, format pliku NTFS, tak naprawde nie wiem co sie stało, jak moźna sprawdzić czy mozna klucz został wyeksportowany
To Windows XP? Posiadasz wszystkie uprawnienia NTFS?
Klucz szyfrujący wyeksportowałeś czy nie zmienił się od czsu szyfrowania?
Klucz szyfrujący wyeksportowałeś czy nie zmienił się od czsu szyfrowania?
Strona 1 / 1
[quote=Rebe]Jeżeli nie wyeksportowąłeś ( utworzyłeś ) agenta odzyskiwania przed reinstalacją to - kwestię deszyfratorów i ich skuteczności zostawiam Twemu uporowi w szukaniu w sieci - najprościej te pliki ...... usunąć - przynajmniej nie będą Cię po oczach biły i o braku zastanowienia [b]przed[/b] przypominały.[/quote] ok :)