Odinstalowanie Internet Explorera
Witam
Mam pytanie czy i jak moźna z systeny WinXP Pro odinstalować IE ? Mam Firefoxa i jestem bardzo zadowolony IE mi jest juź nie potrzebny ? Powie mi ktoś jak to zrobić ?
Mam pytanie czy i jak moźna z systeny WinXP Pro odinstalować IE ? Mam Firefoxa i jestem bardzo zadowolony IE mi jest juź nie potrzebny ? Powie mi ktoś jak to zrobić ?
Odpowiedzi: 13
Nie Rebe .. To wina kmiotków ktorzy projektują strony tylko pod IE :!:
SLAY3R:fidelio:Opera wysypuje się znacznie czesciej... Ale to nie wina Firefoxa. Jak strony nie są projektowane według standardów obowiazujących, a sa robione tylko pod IE, to nie mozna za to winic Firefoxa.
Opery równieź :?
Pewnie – to wina ......IE :lol:
fidelio:Opera wysypuje się znacznie czesciej... Ale to nie wina Firefoxa. Jak strony nie są projektowane według standardów obowiazujących, a sa robione tylko pod IE, to nie mozna za to winic Firefoxa.
Opery równieź :?
El Nino, trafilem tylko na dwie takie strony przez miesiąc uźywania tej przegladarki. A wiele stron zwiedziłem.. Opera wysypuje się znacznie czesciej... Ale to nie wina Firefoxa. Jak strony nie są projektowane według standardów obowiazujących, a sa robione tylko pod IE, to nie mozna za to winic Firefoxa. To była uwaga na koncu mojego postu a nie stwierzdenie wady.
No tak – super, hiper i w ogole.fidelio:Ale Firefox jest boski.
Upsssss :mrgreen: .fidelio:Niektore strony nie otwieraja się w Firefoxie
To prawda ja takze przesiadlem się na Firefoxa. To najlepsza przegladarka, wlasciwie bez wad. A dlugo sie opieralem zanim przesiadlem się z Explorera.. No ale wczesniej Opera i inne mnie specjalnie nie ujęly.. Ale Firefox jest boski.
A IE nie warto usuwac, wystarczy nie uzywac. Niektore strony nie otwoeraja się w Firefoxie i wtedy warto siegnac po IE.:idea:
A IE nie warto usuwac, wystarczy nie uzywac. Niektore strony nie otwoeraja się w Firefoxie i wtedy warto siegnac po IE.:idea:
a co ma przegladanie dysków z przeglądarką internetowa ?? qjawiak nie chce pozbywac cie EXPLORERA tylko INTERNET EXPLORERA!
pozatym – ja pozbylem sie ie [programem XPlite] i teraz wiem ze przez ie wchodzilo kilka niezlych sifiastych programów, ktorych ani NAV 2004, ani panda ani ad–aware nie potrafily usunąc! ostatnio wpakowal mi sie jakis spyware czy cos w tym stylu, ktory wraz z otwarciem ie otwieral wielllllle innych okienek, oraz zmnienil mi tło pulpitu, tzn cos pomiedzy tlem a ikonkami – gdy usunalem ie – ten syf zniknal – teraz jestem po formacie – i na dzien dobry – pozbylem sie ie – uzywam FireFoxa i jestem BARDZO ZADOWOLONY – naprawde polecam!!!
Gambit: jakie banki internetowe nie współgraja z FF ? ja mam eKONTO w mBanku i wszystko jest si.
pozatym – ja pozbylem sie ie [programem XPlite] i teraz wiem ze przez ie wchodzilo kilka niezlych sifiastych programów, ktorych ani NAV 2004, ani panda ani ad–aware nie potrafily usunąc! ostatnio wpakowal mi sie jakis spyware czy cos w tym stylu, ktory wraz z otwarciem ie otwieral wielllllle innych okienek, oraz zmnienil mi tło pulpitu, tzn cos pomiedzy tlem a ikonkami – gdy usunalem ie – ten syf zniknal – teraz jestem po formacie – i na dzien dobry – pozbylem sie ie – uzywam FireFoxa i jestem BARDZO ZADOWOLONY – naprawde polecam!!!
Gambit: jakie banki internetowe nie współgraja z FF ? ja mam eKONTO w mBanku i wszystko jest si.
programem Total Commander :wink:Neo_x:ta.. wywal internet explorera a ciekawe jak bedziesz dyski przegladal
ee ten IE to chyba nie od tego jest co ?
ta.. wywal internet explorera a ciekawe jak bedziesz dyski przegladal
@qyawiak a nie lepiej zostawic sobie IE?? Nie ktore stronki nie obsluguja FF np: Mks i strony bankow internetowych.
XPLite – do usunięcia,
nLite – dla instalacji bez IE
nLite – dla instalacji bez IE
szukałem wyskakuje 13 stron po kilkanaście postów a na ten temat prawie nic...chyba, źe źle szukam
Strona 1 / 1