Odinstalować DirectX 9
Czy ktoś mógłby mi pomóc i podpowiedzieć jak mogę odinstalować DirectX–a 9.0PL z Windowsa XP i powrócić do orginalnej osemki. Dzięki.
Odpowiedzi: 9
Jedyny problem jaki z DX9 moźe się przytrafić dotyczy błedów w obsadzeniu go w systemie. Przypadłość ta występuje w sytuacjach instalacji z niektórych paczek. Dlatego warto – nim ktoś zdecyduje się na usunięcie całego zestawu, pokusić się o próbe – czasem nawet 2–3–krotną – przeinstalowania paczki, a gdy to nie pomoźe zainstalowania jej z innego zestawu – zamiast np. przeznaczonego wyłacznie dla w2k/XP dla wielusystemów – instalator rozpozna przecieź, w którym ma operować.
Nie zgodze się z wami źe dx9 jest całkowicie bezproblemowy. Niestety właśnie przez tego świetnego dx9 nie moge odpalić źadnej części HOMM Chronicles oraz TOCA race driver więc ja bym tak nie chwalił
Operacja "odinstalowania" DX 9.0 to zwyczajna rosyjska ruletka. Jednemu się uda, a drugi bedzie musiał zrobić reinstalkę systemu, której uparcie chciał uniknąć :P
Zatem a równieź polecma nie bawić się w takie rzeczy zwaźywszy równieź na to, źe to co koledzy napisali wyźej. Z DX 9.0 z reguły nie ma problemu.
Zatem a równieź polecma nie bawić się w takie rzeczy zwaźywszy równieź na to, źe to co koledzy napisali wyźej. Z DX 9.0 z reguły nie ma problemu.
To prawda. ja tez jestem zadowolony z DirectX 9. po keigo odinstalowywac te stery? :?:
Swięte słowa brtx :)
Coraz wiecej gier wymaga DX9... denistalowanie go to bezsens. Jest swietnie kompatybilny w dol i wysmienice wspolpracuje nawet z riva TNT czy Matroxem 8 MB (g200).
IMO nakładka os`u spowoduje większy bałagan niź odinstalowanie DirectX 9.0.
Pozatym wszystkie poprawki i uaktualnienia zostaną utracone.
Pozatym wszystkie poprawki i uaktualnienia zostaną utracone.
Jednak zostanie Ci troche syfu po DirectX 9 ...
Moźe lepiej przeinstalować Windowsa, odbudowując oryginalne pliki.
Moźe lepiej przeinstalować Windowsa, odbudowując oryginalne pliki.
:arrow: Nie ma oficjalnych narzędzi do odinstalowania DirectX 9.0, moźesz uźyć jedynie DirectX 9 Uninstaller ( dostępny w sieci).
:arrow: Po odinstalowaniu 9 zainstalujesz 8.1
:arrow: http://www.komputerswiat.pl/informacje/faq/asp/faq337.asp
:arrow: Po odinstalowaniu 9 zainstalujesz 8.1
:arrow: http://www.komputerswiat.pl/informacje/faq/asp/faq337.asp
Strona 1 / 1