Odchudzanie Windows – kolejne starcie

W dzisiejszych czasach przęciętny rozmiar montowanego w nowych pecetach dysku twardego wynosi około 60 GB. Na takim dysku rozmiar instalacji Windows zazwyczaj nie ma większego znaczenia. Jednak co zrobić, gdy mamy mniejszy dysk (np. w laptopie) i kaźdy MB jest na wagę złota? Otóź w takich wypadkach pierwszą czynnością po instalacji Windows powinno być jego odchudzenie ze wszystkich zbędnych plików.

Powyźej przeczytać moźna wstęp do odświeźonego artykułu na temat odchudzania Windows. Tym razem zamieściliśmy porady dla wszystkich wersji systemu Windows, a w przyszłości planujemy ciągłe rozszerzanie tekstu o nowe pozycje związane z oprogramowaniem. Zapraszam do lektury!

Cały artykuł: Odchudzanie Windows

Odpowiedzi: 3

Artykul juz jest dostepny tutaj
Anonymous
Dodano
18.11.2003 14:06:18
misiopysio73:
Cóź to się stało z tą stronką? Tyle fajnych porad, skutecznego "przerzedzenia" Windowsa (skuteczne, wypróbowałem) A teraz chciałbym zrobić to ponownie, a tu strona chce logowania... A miałem wydrukować sobie te porady.,.. Moźe ktoś zapisał to na kompie? Byłbym wdzięczny za odtworzenie. Pozdrawiam

Mamy chwilowe problemy z serwisem. Prawdopodobnie do konca tygodnia bedzie zamkniety.
Jednak wieczorem 11 listopada ruszamy w nowej wersji i pod nowym adresem: http://hslab.pl
Zapraszam !

PS. Jezeli ktos potrzebuje tego artykulu o odchudzaniu to prosze o PW, to postaram sie przeslac. :)

Pozdrawiam
mArrAtoN
Dodano
03.11.2003 23:20:31
Cóź to się stało z tą stronką? Tyle fajnych porad, skutecznego "przerzedzenia" Windowsa (skuteczne, wypróbowałem) A teraz chciałbym zrobić to ponownie, a tu strona chce logowania... A miałem wydrukować sobie te porady.,.. Moźe ktoś zapisał to na kompie? Byłbym wdzięczny za odtworzenie. Pozdrawiam
misiopysio73
Dodano
03.11.2003 22:58:45
mArrAtoN
Dodano:
05.10.2003 20:50:09
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1