Ocięźały system i czeste restarty
Instalowałem swoj windows media center w niedziele na czysto , po sformatowaniu dysku .
Dzis we wtore godz 22 system uruchamia sie ociezale a tylko dzis miałem 3 restarty kompa bez przyczyny .
1 p[rzy uruchamianiu gadu–gadu, 1 przy uruchamianiu
Thunderbirda 1 przy uruchomianiu dvbdream , programu do odbioru satelitów poprzez skystar2 .
Co moze byc przyuczyna tak czestych restartów bez konkretnej przyczyny 2 – dniowego systemu :?:
Które sposród usług systemowych mogłbym wyłaczyc aby ozywic troche system, bo jak na 2 dniowa instalacje jest zbyt powolny.
Mój procek to athlon xp 2.0 Ghz, pamiec 256 MB dysk 80 GB.Prosze o jakies porady 8)
Dzis we wtore godz 22 system uruchamia sie ociezale a tylko dzis miałem 3 restarty kompa bez przyczyny .
1 p[rzy uruchamianiu gadu–gadu, 1 przy uruchamianiu
Thunderbirda 1 przy uruchomianiu dvbdream , programu do odbioru satelitów poprzez skystar2 .
Co moze byc przyuczyna tak czestych restartów bez konkretnej przyczyny 2 – dniowego systemu :?:
Które sposród usług systemowych mogłbym wyłaczyc aby ozywic troche system, bo jak na 2 dniowa instalacje jest zbyt powolny.
Mój procek to athlon xp 2.0 Ghz, pamiec 256 MB dysk 80 GB.Prosze o jakies porady 8)
Odpowiedzi: 1
Polecam przeczytać pierwszy temat u samej góry:
Forum > Windows XP > Przyklejony: [FAQ] Często zadawane pytania...
I troche poszukać na forum bo był ten temat juź poruszany...
Pozdrawiam :D
Forum > Windows XP > Przyklejony: [FAQ] Często zadawane pytania...
I troche poszukać na forum bo był ten temat juź poruszany...
Pozdrawiam :D
Strona 1 / 1