och,ten Front Page 2002...

Witam! Pierwszy raz w źyciu zrobiłam stronkę w tym programie i w ogóle. Niby wszystko ładnie, ale co innego widać a co innego...widać: W opcji podglądu strona gubi formatowanie tytułów i kolor tła. Why???
Po tej zmianie zmienił mi się teź wygląd otwieranych stron w IE6.0. Co robić? Jestem starszą panią i nie wiem co pokopałam w ustawieniach. Nie pamiętam. Co zrobić, źeby np. Onet otwierał się kolorowo, a nie na białym tle? Ja wiem, źe to banały, ale bardzo proszę o pomoc :cry: Baszka

Odpowiedzi: 1

Baszka von Hanff:
Niby wszystko ładnie, ale co innego widać a co innego...widać:

Bardzo mnie rozbawiło to zdanie... :D Co do formatowania to kolory na podglądzie nie powiny sie zmieniac natomiast ilośc wersów moze i uzalenione jest to od wielkości okna przeglądarki i czciąki w przeglądarce (jezeli w edycji jest ustawiona na domyślną)

Baszka von Hanff:
Jestem starszą panią i nie wiem co pokopałam w ustawieniach. Nie pamiętam. Co zrobić, źeby np. Onet otwierał się kolorowo, a nie na białym tle? Ja wiem, źe to banały, ale bardzo proszę o pomoc :cry: Baszka

O ile mi waiadomo nie mozliwości zmiany tła stron o ile nie jest sie administratorem danej strony :D Na jakim tle sie wyświetla onet to juz onet decyduje i niepamietam kiedy ostatio jego tło było kolorowe (reklamy).
domin_g
Dodano
02.03.2004 16:37:32
Baszka von Hanff
Dodano:
01.03.2004 15:25:56
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1