Ocena
Mam do was prozbe abyscie wypowiedzieli sie na moj temat. Co sadzicie o moich postach (do niczego, calkiem calki, fajne, pomocne ....) Tylko odpowiedzi maja byc szczere :!: :!:
Odpowiedzi: 20
Pawek:EL NINO:Cos Ci sie wydaje – to nie ja sie doczepilem, to Pawelek, bo ... jestem piekny :P :lol:
I te wąsy... Mniam :lol:
Że się tak z głupia frant spytam , – które? :wink: :mrgreen:
Ukey:... doczepiles sie do Pawka.
Spoko, Ukey. Po prostu trzeba się przyzwyczaić do stylu EL NINO – typowego dla młodzieźy lat 70. :mrgreen: :P
EL NINO:Cos Ci sie wydaje – to nie ja sie doczepilem, to Pawelek, bo ... jestem piekny :P :lol:
I te wąsy... Mniam :lol:
No bo to co wczesniej pisalem to bylem poddenerwowany troszke. Z powodow zycia codziennego
Ukey:No ja zanim cos napisze dokladnie przeanalizuje, i przemysle od poczatku do swietego konca :wink:
Rozumiem, źe to zobowiązanie na przyszlość. moźe podaj jeszcze, od kiedy zaczniesz je w źycie wcielać boś jeszcze o tej porze " 3 Kwietnia 2004, 20:22:57 " się nie popisał.
No ja zanim cos napisze dokladnie przeanalizuje, i przemysle od poczatku do swietego konca :wink:
Ukey czasami trza pomyśleć 2 razy to pomaga 8)
Ja nie jestem zul wiec nie podam bo jeszcze ktos inny bedzie mial przezemnie przerabane.
EL NINO– no raczej nie a pisze co wiem i co mysle
EL NINO– no raczej nie a pisze co wiem i co mysle
Zasluzyles na te "pogrozki" ? Moze trzeba przemyslec i zmienic sposob pisania ?Ukey:Pierw pogruzki na PW (nie podam nickow ) a teraz tacy mili :?
Ukey – podaj, a najlepiej razem z tekstami. Moźe jaka rozrywka się trafi :lol:
Chymm to teraz juz Was nie kapuje :!: Pierw pogruzki na PW (nie podam nickow ) a teraz tacy mili :?
Nalepszy to z pewnoscia nie, ale ze piekny to bankowo :mrgreen: . I na dodatek jeszcze moge :P :P .Ukey:... albo jestes typem ktury mysli ze jest najleprzy, najpiekniejszy.
Cos Ci sie wydaje – to nie ja sie doczepilem, to Pawelek, bo ... jestem piekny :P :lol: .Ukey:... doczepiles sie do Pawka.
Siedz na dupsku bo gdzie Ci tak bedzie tak dobrze jak nie tutaj ? :lol:Ukey:Ale przynajmniej wiem co omnie myslicie i chyba nawieksza pora bym odszedl :cry: :?
Panowie w czterdziestym piatym do Anglii spierdzielili :mrgreen: .Ukey:PANOWIE MODY
nie zalamuj sie ! w koncu forum jest dla kazdego, jest po to aby sie z niego uczyc i nawzajem sobie pomagacUkey:No i oto mi chodzily ale PANOWIE MODY to jakies dziwne slownictwo maja :wink: Ale przynajmniej wiem co omnie myslicie i chyba nawieksza pora bym odszedl :cry: :?
PS: EL NINO albo jestes taki dowciapny albo jestes typem ktury mysli ze jest najleprzy, najpiekniejszy. I chodzi mi nie oto ze mnie skrytykowales (bo ja tego chcialem) ale ze doczepiles sie do Pawka. :!: :!: :!: :!: :!:
Patrz EL NINO – a Tyś tak niektórych niedoceniał, a tu się jacyś advocatus diaboli pojawiają.
Szkoda by ich dobre chęci ( te od piekielnego bruku ) na marne szły.
Przemyśl zatem swe postępowanie i przeproś ..... "Jadwiniu" :lol: :wink:
Szkoda by ich dobre chęci ( te od piekielnego bruku ) na marne szły.
Przemyśl zatem swe postępowanie i przeproś ..... "Jadwiniu" :lol: :wink:
No i oto mi chodzily ale PANOWIE MODY to jakies dziwne slownictwo maja :wink: Ale przynajmniej wiem co omnie myslicie i chyba nawieksza pora bym odszedl :cry: :?
PS: EL NINO albo jestes taki dowciapny albo jestes typem ktury mysli ze jest najleprzy, najpiekniejszy. I chodzi mi nie oto ze mnie skrytykowales (bo ja tego chcialem) ale ze doczepiles sie do Pawka. :!: :!: :!: :!: :!:
Ukey:Mam do was prozbe abyscie wypowiedzieli sie na moj temat. Co sadzicie o moich postach (do niczego, calkiem calki, fajne, pomocne ....) Tylko odpowiedzi maja byc szczere :!: :!:
A ja szczerze powiem, źe Cię nie znam i oceniać więc nie będę...
Powyźsze odpowiedzi z pewnością ci dały do myślenia :lol:
aligator:EL NINO:W wiekszosci do pupy :P :lol: .
Eee, ja tam uwaźam źe do bani, nie do pupy :P :lol:
A moźe do ..... wszystkiego ?
Coś na temat takiego "do wszystkiego" to w tv baby gadały :wink:
a co ty masochista jakiś jesteś?? :lol: :lol:Mam do was prozbe abyscie wypowiedzieli sie na moj temat
No to tak jak Ty :mrgreen: :lol: .Pawek:Jeszcze trochę i na pewno się uda. :idea: :!:
Chciałeś, źebym coś napisał, to proszę. Szczerze i od serca:
Jeszcze trochę i na pewno się uda. :idea: :!:
Jeszcze trochę i na pewno się uda. :idea: :!: