obrazki na ikonach 2
1 Ustawiłem obrazki na ikonach niektórych folderów, win (pewnie się domyślił źe mi się podobają) wkleił niektóre z nich (tych obrazków) takźe do innych ikon. Czy ktoś wie jak go tego oduczyć?
2 W jaki sposób zapamiętywane są okładki albumów muzycznych w tagach? Przy wczycie listu utworów do płyty W.M.P. pokazał okładkę na kilku płytach, a win wyświetlił obrazek na ikonie folderu do którego zripowałem płytę.Fajne nie. :o Jak to zrobić ręcznie?
2 W jaki sposób zapamiętywane są okładki albumów muzycznych w tagach? Przy wczycie listu utworów do płyty W.M.P. pokazał okładkę na kilku płytach, a win wyświetlił obrazek na ikonie folderu do którego zripowałem płytę.Fajne nie. :o Jak to zrobić ręcznie?
Odpowiedzi: 3
Nie jestem moźe guru komputerowym ale kompletnym laikiem teź nie!
Dokładnie tak jak to opisaliście ustawiłem ręcznie okładki na folderach płyt no i zrobiło się zamieszanie!!!
Win ustawił obrazek z płyty na folderze z fotkami. Robi tak tylko na folderach w których są zagnieźdźone inne foldery. A co z tematem nr 2 – obrazki okładek w id tagach?
Pozdrowionka dla wszystkich! :lol:
Dokładnie tak jak to opisaliście ustawiłem ręcznie okładki na folderach płyt no i zrobiło się zamieszanie!!!
Win ustawił obrazek z płyty na folderze z fotkami. Robi tak tylko na folderach w których są zagnieźdźone inne foldery. A co z tematem nr 2 – obrazki okładek w id tagach?
Pozdrowionka dla wszystkich! :lol:
zapomniałeś dodać źe najpierw musi ustawić na miniatury :D :D :DRafał:Jeśli chodzi i obrazki okładek na ikonie folderu to klikasz prawym Właściwości>Dostosowywanie i tam masz Wybierz obraz. Trzeba oczywiście posiadać odpowiedni plik graficzny. :D
Jeśli chodzi i obrazki okładek na ikonie folderu to klikasz prawym Właściwości>Dostosowywanie i tam masz Wybierz obraz. Trzeba oczywiście posiadać odpowiedni plik graficzny. :D
Strona 1 / 1