Obrazek i FrontPage
Witam. Mam troche dziwną sprawę. Gdy w Front Page`u w kodzie html wpisuje link do banera czy obrazka (byle jaki) to w pocji "Podgląd" nie mam obrazka. Sprawdzałem kilka edytorów html ale na wszystkich jest to samo. Czy ktoś wie w czy tkwi problem ?
Odpowiedzi: 7
Banner tez moze byc zrobiony we flashu :wink:
Wiesz co?? Wywal tego przeklętego Front Page'a bo on tylko wali kod, zaśnieca etc. Zamiast niego naucz się Html'a (nie jest trudny) i styli Css. Zainstaluj Pajączka 5 i wtedy wszystko będzie działać poprawnie. Tylko jak juź napisłaem: NAUCZ SIĘ HTML'A!!!
On właśnie nie chciał mi wybierać poprawnie i nieźle się namęczyłam źeby to zrobić a jak wstawiam coś nowego to stronę szlak trafia i ciągle coś się przestawia.Chyba źe mam uszkodzony frontpage :cry:
Hm. Ania ale gdybys wyslala strone z takim adresem do obrazka to by ona nie chodzila. Jezeli robisz strone to wszystkie obrazki wzuc do folderu gdzie masz np. Index.htm ktory edytujesz, i sciezke do niego bedzie wybieral poprawnie frontpage ...
Jak wstawiałam obrazki(a dokładnie zdjęcia) to wstawiało mi się wszystko tylko nie zdjęcia. Okazało się źe ścieźka dostępowa musi wyglądać file:///C:/Documents and Settings itd... a zdjęcia nie mogły być kopiami. Nie wiem czy akurat o to ci chodziło. :roll:
To co napisales Juro to jest wstawienie obiektu flash. A pytanie jest o obrazek.
Napisz w jaki sposob go wpisujesz.
wpisuje link do banera czy obrazka (byle jaki)
Napisz w jaki sposob go wpisujesz.
Strona 1 / 1