obraza mnie
jeden koles bezprzerwy mnie obraza na gg. jak móglbym sprawdzic jego IP i prosilbym o link gdzie krok po kroku jest opisane jak wlamac sie na gg.
Odpowiedzi: 7
no i co zrobiles ? zglosiles do obslugi GG ?
cos powiedzieli odpisali ?
cos powiedzieli odpisali ?
rytur:jeden koles bezprzerwy mnie obraza na gg. jak móglbym sprawdzic jego IP i prosilbym o link gdzie krok po kroku jest opisane jak wlamac sie na gg
MetaVirus:z włamaniem na gg to ci raczej nie pomogą, ale moźesz skontaktować się z pomocą od GG
Bobi:MetaVirus nie przesadzaj, po jaką cholerę się gdziekolwiek włamywać skoro moźna zablokować buraka, albo zgłosić incydent do obsługi GG, oni juź tak bedą wiedzieć co robic
Żeś Bobi źle moje intencje odczytał :)
Chodziło mi o to właśnie, źeby sobie rytur spokuj dał z włamywaniem i zgłosił to do tych od GG w ostateczności...
czasem sposoby na wyciągnięcie sposoby włamania na gg są przeraźająco głupie...
ps. naściemniałes komuś, źe umiesz sie włamać i teraz szukasz takiego sposoby czy dla zaspokojenia własnych ambicji chcesz sie wbić komuś na g ?
ps. naściemniałes komuś, źe umiesz sie włamać i teraz szukasz takiego sposoby czy dla zaspokojenia własnych ambicji chcesz sie wbić komuś na g ?
MetaVirus nie przesadzaj, po jaką cholerę się gdziekolwiek włamywać skoro moźna zablokować buraka, albo zgłosić incydent do obsługi GG, oni juź tak bedą wiedzieć co robic.
z włamaniem na gg to ci raczej nie pomogą, ale moźesz skontaktować się z pomocą od GG
A nie wystarczy Ci zablokowac ten kontakt?
nie to forum
Strona 1 / 1