Obraz video na TV nie tylko w pełnym ekranie
Witam! Mam taki mały problemik: kupiłem dziś kabel: s–video i Euro, poniewaź chcę podączyć kompa pod TV (wiadomo :D ). Wszystko jest cacy tylko źe gdy włączam film na kompie (AllPlayer) na TV wszystko widac opróćz samego filmu. Ewentualnie jest ta sama sytuacja tylko źę na TV jest obraz video ale na monitorze nie ma filmu(jest jedynie cała reszta pulpitu). Ustawiałem takźę obraz video w trybie pełnoekranowym. ( Na pulpicie jest wszystko, a na tv film w trybie pełnoekranowym). Wszystko jest ok tylko źe napisów nie ma :/. Co zrobić aby obraz video był widoczny zawsze na TV i monitorze, a takźe oglądając film w trybie pełnookranowym na monitorze był pulpit a na TV film z napisami? Czekam na Waszą porade :) Pozdrawiam!
Odpowiedzi: 4
Zrób to co ja ci napisalem napewno podziała
Sorry..chciałem napisać, a zapomniałem :/ Karta to GF Mx440, zainstalowane steroniki to NVIDIA Forceware 81.94 Win XP... jeszcze raz sorry!
oglądanie filmów na drugim moitorze nie moźe sie odbywac w profilu clone (kopia pulpitu z monitora podstawowego na monitorze dołączonym) musisz włączyc drógi monitor (Dołączony), kiedy to zrobisz zianstaluj SubEdit (otwarzacz fimów) tam jest funkcija wyboru monitora (pierwszy i drugi) dajesz na drugi monitor i play i gra :]
Nie źebym był upierdliwy, a moze jednak tak ?
Pewnie warto by podać jaka karta, bo róznie z óznymi było – niektóre "umiały" klonować inne nie itp.
"Brak napisów" – dział programy – 3 wyniki; dziął sprzęt – kolejne dwa.
"Tryb teatralny" – na forum 7 wyników.
Dalej mi się mnoźyć przykładów nie chce. Wstyd, Rebe, wstyd – takie lenistwo.
Pewnie warto by podać jaka karta, bo róznie z óznymi było – niektóre "umiały" klonować inne nie itp.
"Brak napisów" – dział programy – 3 wyniki; dziął sprzęt – kolejne dwa.
"Tryb teatralny" – na forum 7 wyników.
Dalej mi się mnoźyć przykładów nie chce. Wstyd, Rebe, wstyd – takie lenistwo.
Strona 1 / 1