Obraz tanio a warty miliony
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20091913
Serdecznie Zapraszam
Ps.Obraz ten został namalowany przez młodą ambitną malarke która ma przed sobą przyszlość serdecznie Zapraszam jeszcze raz.
POLECAM!
Serdecznie Zapraszam
Ps.Obraz ten został namalowany przez młodą ambitną malarke która ma przed sobą przyszlość serdecznie Zapraszam jeszcze raz.
POLECAM!
Odpowiedzi: 11
Ale jaki "kontrwywiadowski" cichutki powrocik :wink:
po cichutku pod innym nickiem :)
A to przebiegły lisek – hehehe
po cichutku pod innym nickiem :)
A to przebiegły lisek – hehehe
chyba na forum nie było z tego powodu ogłoszonej źałoby, a moźe coś przeoczyłem?? :lol: :lol: :lol: :lol:...sorki ze tak dlugo mnie nie bylo...
adiwww:To się nazywa rozdwojenie jaźni ;) :D
Nie to sie nazywa podwojne zycie. :wink: :wink: :wink:
To się nazywa rozdwojenie jaźni ;) :D
Nakładka_XP::)) O Nakladka_xp nadal istnieje a sie balem ze dawno skasowali mi nicka a tak na marginesie sorki ze tak dlugo mnie nie bylo :) komp buyl popsuty :)
To chyba oznacza źe rolnik z wioski pójdzie w odstawkę. Ogranicz się do jednego nicka, będzie tak chyba lepiej i dla nas i dla Ciebie. :wink:
to jestes w koncu nakladka czy rolnik ? :wink:Nakładka_XP::)) O Nakladka_xp nadal istnieje a sie balem ze dawno skasowali mi nicka a tak na marginesie sorki ze tak dlugo mnie nie bylo :) komp buyl popsuty :)
:)) O Nakladka_xp nadal istnieje a sie balem ze dawno skasowali mi nicka a tak na marginesie sorki ze tak dlugo mnie nie bylo :) komp buyl popsuty :)
Aha przepraszam , pomyliłem się .
Pewnie ze tak.Swiadczy o tym chociarzby napis
oraz dzial Ogloszenia.Tu moźecie zamieszczać wszystkie oferty kupna, sprzedaźy itp.
ale ten dzial wlasnie po to jest – na ogloszenia.Lipton:Jeszcze niedługo i na forum będą same reklamy ;/
Jeszcze niedługo i na forum będą same reklamy ;/
Strona 1 / 1