Obraz programu
Czy da się zrobić tak, źe jak mam zainstalowany jakiś program, zarejestrowany, źeby zrobić jego obraz i zgrać na płytkę, tak źeby przy włoźeniu takiej płytki instalował się on i źeby nie trzeba było go kolejny raz rejestrować, tzn. wpisywać klucza i tych innych ceregieli. Generalnie chodzi mi o to źe jak zgrałbym to na płytkę, to wkładam, instaluję i juź. :roll: :roll: :roll: :roll:
Odpowiedzi: 5
The_judge:moźesz zrobić ghostem zdjęcie partycji i nagrać na cd. Wtedy na pewno będzie działać :mrgreen:
Albo darmowym drive image :wink:
moźesz zrobić ghostem zdjęcie partycji i nagrać na cd. Wtedy na pewno będzie działać :mrgreen:
ok, powiem dokładnie o co mi chodzi :oops: zainstalowałem mks vir 2004, śmiga pięknie, wiecie skąd go mam i jaki on jest :wink: teraz jeźeli nagram z dyku ten plik w którym zainstalowany jest program, to pewnie go nieodpalę z płyty. Chodzi mi o to jak to zrobić źeby taki zainstalowany i uaktualniony program nagrać na płytkę, czy to jest w ogóle moźliwe? :roll: :roll: :roll: :roll:
co najwyźej mógłbyś nagrać program i klucz oddzielnie.
potem przy instalacji wpisywałbyś klucz do programu.
bo raczej nie zmodygikujesz programu tak by on juź zawierał w sobie klucz i o niego nie prosił przy instalacji ;) –> chociaź jest to moźliwe, ale to juź wyźsza szkoła jazdy ;)
potem przy instalacji wpisywałbyś klucz do programu.
bo raczej nie zmodygikujesz programu tak by on juź zawierał w sobie klucz i o niego nie prosił przy instalacji ;) –> chociaź jest to moźliwe, ale to juź wyźsza szkoła jazdy ;)
Niektóre prgramy oferują taka opcję jak wygenerowanie klusza aktywacyjnego i wtedy po ewentualnej ponownej instalacji wystarczy odpalić ten plik klucz i program jest zarejestrowany.
Myślę, źe tak ogólnie na jakiś określonych zasadach teź jest moźliwe to o czym piszesz, ale JESZCZE dokładnie nie wiem na jakich :wink:
Myślę, źe tak ogólnie na jakiś określonych zasadach teź jest moźliwe to o czym piszesz, ale JESZCZE dokładnie nie wiem na jakich :wink:
Strona 1 / 1