Obraz podczas startu windows
Chciałem zmienić u siebie to okno co się pokazuje podczas ładowania systemu. Ściągnąłem plik i rozpakowałem, a w nim był plik o nazwie ntoskrnl, gdy go zamieniłem z tym co mam w "windows 32" i uruchomiłem komputer ponownie to się obrazek nie zmienił. Dlaczego? I co zrobić by to zadziałało?
Odpowiedzi: 5
A sprawdzałes katalog System Volume Information ?
U mnie WinXp zajmuje do 1,5GB i tak sie utrzymuje przez podajze juz chyba 4–5 miechów. Posprawdzaj ile masz zajetego miejsca w Program Files, Document and Settings, usun pliki internetowe, A jeszcze lepiej jakbys uźył Norton System Works do tego celu !
U mnie WinXp zajmuje do 1,5GB i tak sie utrzymuje przez podajze juz chyba 4–5 miechów. Posprawdzaj ile masz zajetego miejsca w Program Files, Document and Settings, usun pliki internetowe, A jeszcze lepiej jakbys uźył Norton System Works do tego celu !
Nie moźesz powiększyć partycji :?:
Mam 2 partycje. C i D. Na c jest windows 98 a na D windows XP. Na xp przeznaczułem 3 gb miejsca. I wszystko było wporządku ale na samym początku (heh poeta ze mnie). Teraz ten śmietnikowy system zaśmiecił cały katalog główny windows i katalog system 32. Zajmuje teraz od cholery miejsca, xp juź się nie meiści na tej partycji wywala co chwile komunikaty. Ostatnio wyrzucił sam mój profil. Ja juź pousuwałem co mogłem, nawet wyłaczyłem przywracanie systemu io nic to nie dało. Pomóźcie co moge zrobić, co moge jeszzce wyrzuić. Moźe coś z folderu system32 a moźe co proszę o pomoc. Dlaczego i czym zaśmieca się windows o co w tym chodzi? Nie mówcie o Formacie – format nie wchodzi w grę.
Dzięki wam.
Ps. Chodziło o program bootowania.
Ps. Chodziło o program bootowania.
Albo tez logowania programem XP LOGONUI a botowania albo w trubie awaryjnym albo w innym systemie jesli masz 2 systemy w jednym kompie.
Strona 1 / 1