obraz plyty
Witam! Jestem dosc poczatkujacy w grach, pewnie glupie to bedzie pytanie ale jednak!
Mam gre NBA Live 2005 i ta gra to obraz plyty i nie mam pojecia jak to uruchomic zainstalowac i wogule! czy potrzebuje do tego jakis program czy cos?
Rozszerzenie tego pliku to BIN
Prosze o pomoc i wskazowki, z gory wielkie dzieki!
Mam gre NBA Live 2005 i ta gra to obraz plyty i nie mam pojecia jak to uruchomic zainstalowac i wogule! czy potrzebuje do tego jakis program czy cos?
Rozszerzenie tego pliku to BIN
Prosze o pomoc i wskazowki, z gory wielkie dzieki!
Odpowiedzi: 5
Albo Virtual CloneDrive,i tez dobry DAEMON Tools oczywiscie
Deamon Tools ci wystarczy :wink:
BIN'y moźesz spokojnie emulować w Daemon Tools, nawet bez pliku *.cue, tylko jak wyszukujesz obrazy to wybierz zamiast domyślnych, "wszystkie pliki (*.*)", inaczej nie zobaczysz obrazów.
mozesz z iso zainstalowac gre wystarczy ze bedziesz mial program np alkohol albo virtual deamon
hmm..potrzebny Ci jeszcze do tego plik [nazwa].cue (prawdopodobnie jak ściągłeś z emule czy innego p2p to jest tam gdzieś ten plik, powienien mieć nazwę taką samą lub podobną[ten sam crack team, np. Deviance]) Teraz weź pierwszy lepszy[raczej lepszy] program do nagrywania płyt(ja uźywam nero i opisze jak to jest tam), włącz go (rozumiem oczywiście, źe masz nagrwarkę:roll:) następnie plik/nagraj obraz pliku(lub coś podobnego) i dalej będziesz musiał wybrać plik *.cue (ten co ściągnełeś) a potem (jeśli oba pliki nie są w tej samej lokalizacji) wybrać plik *.bin . Jeśli wszystko dobrze zrobiłeś, to wszystko powinno dobrze być nagrane :]
Strona 1 / 1