Obraz Dysku systemowego

Wiem, ze moje pytanie moźe być dla was śmiesznie, ale dla mnie nie jest. Posiadam wypalony na płyte obraz dysku systemowego, który ktoś tam zrobił mi po pierwszej instalacji systemu windowsXP. Chiałbym treraz przeinstalować system, a podobno dzięki temu obrazowi nie musze siedzieć godziny.

Proszę o wyrozumiałość, jestem laikiem :oops:

Odpowiedzi: 5

program troszke zakrecony uwazaj aby soft nie formatowal niewlasciwego dysku/partycji najpierw pokaze ci do wyboru dysk/dyski a potem wybierasz partycje systemowa dokladnie czytaj co pisze i nie pomyl sie :) i kup 2 browce tak na zas :D

p.s mowa o norton ghost
Rysiek80
Dodano
14.12.2005 20:24:52
Nic nie musisz. Kup se browca – bedziesz mial pare minut czasu w trakcie, to go obalisz z nudow :wink: .
EL NINO
Dodano
14.12.2005 20:16:05
No no dopiero pierwszy raz bedę to robił, bo od miesiąca dopiero XP uźywam... :–)

Muszę sformatować wcześniej partycje czy coś? :roll:
GigeR
Dodano
14.12.2005 20:10:54
jesli nortonem ghostem to plyta jest bootujaca ystarczy wystrtowac z plytki z obrazem systemu i troszke poszukac bo opocjach dla kogos kto uzywa to 1 raz bedzie troszke zabawy i moga byc klopoty ale poradzi se :D
Rysiek80
Dodano
14.12.2005 19:30:08
Posiadam wypalony na płyte obraz dysku systemowego, który ktoś tam zrobił mi po pierwszej instalacji systemu windowsXP.

to spytaj kolesia czy jeszcze tam kogo jakim programen zrobił ci obraz tego dysku,bo nie wiadomo od czego zacząć
ford_mondeo
Dodano
14.12.2005 16:36:15
GigeR
Dodano:
14.12.2005 11:39:27
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1