O co znowu chodzi ?
Mam zainstalowany 98. Przystepuje do instalacji Xp. Komp ponownie sie uruchomia. Pokazuje mu na jaka partycje ma sie instalowac. Program instalacyjny sprawdza dysk i pochwili wywala info ze nie moze zidentyfikowac hdd/partycji i przerwywa instalacje :( Czemu :?:
Win98 chodzi bez problemu!!!
Win98 chodzi bez problemu!!!
Odpowiedzi: 5
Nie
jest tylko jeden dysk 60GB, a nanim 4 partycje. Na pierwszej WIN98, a na drugiej chce WINXP. Wielu moich znajomych tak i im chodzi bez zadnego problemu, tylko ja jakies zawsze musze miec jakies problemy :cry:
jest tylko jeden dysk 60GB, a nanim 4 partycje. Na pierwszej WIN98, a na drugiej chce WINXP. Wielu moich znajomych tak i im chodzi bez zadnego problemu, tylko ja jakies zawsze musze miec jakies problemy :cry:
Nie
Masz moze dwa dyski Hdd na jednym kablu ?
:(
Cztery razy juz robiłem partycje, jak i je formatowałem i ciągle jest ten sam błąd
Cztery razy juz robiłem partycje, jak i je formatowałem i ciągle jest ten sam błąd
Czy probowales instalowac XP z plytki(boot from CD)??? Polecam tez podociskanie kabli IDE. Byc moze pomoze radykalny format (rozpartycjowanie dysku + ponowne zreobienie partycji pod kontrola XP).
Strona 1 / 1