o co kaman?
mam problem
nie dosylac mnie na search bo nie mam czasu.....
mam xp z sp1 i ciagle wlacza mi po resrcie CHKDSK albo jak zalaczam komp to samo dzieje sie....nic nie znjaduje zadnych bledow chkdsk ale sie caly czas wlacza...jak temu poardzic???...prosze o odpowiedz osob znajcych sie na rzeczy
nie dosylac mnie na search bo nie mam czasu.....
mam xp z sp1 i ciagle wlacza mi po resrcie CHKDSK albo jak zalaczam komp to samo dzieje sie....nic nie znjaduje zadnych bledow chkdsk ale sie caly czas wlacza...jak temu poardzic???...prosze o odpowiedz osob znajcych sie na rzeczy
Odpowiedzi: 4
Na rzeczy się nie znam, ale umiem czytać – tylko z braku czasu nie mogę tego za Ciebie zrobić.
To po pierwsze.
Po drugie zaś – kultury nie dowiozło? – To na pomoc nie licz.
PS.
Temat zamykam z dwóch względów:
1.forma wypowiedzi uźytkownika
2.opisów, jak problem rozwiązać jest na kopy w archiwum i nie ma sensu by kolejny wątek o tym samym trwał.
To po pierwsze.
Po drugie zaś – kultury nie dowiozło? – To na pomoc nie licz.
PS.
Temat zamykam z dwóch względów:
1.forma wypowiedzi uźytkownika
2.opisów, jak problem rozwiązać jest na kopy w archiwum i nie ma sensu by kolejny wątek o tym samym trwał.
tasak:Over:tasak:nie dosylac mnie na search bo nie mam czasu.....
Przykro nam ale my teź nie mamy czasu odpowiadać i główkować jak rozwiązać Twój problem
to po h... sie odzywasz
p.s. JA MAM SYSTEM PLIKOW NTFS
Kolego tutaj obowiązują pewne zasady, których naleźy przestrzegać. Jak sie nie podoba to idź upiecz jakieś ciasto.
Elementarna kultura jest bardzo wskazana.
Over:tasak:nie dosylac mnie na search bo nie mam czasu.....
Przykro nam ale my teź nie mamy czasu odpowiadać i główkować jak rozwiązać Twój problem
to po h... sie odzywasz
p.s. JA MAM SYSTEM PLIKOW NTFS
tasak:nie dosylac mnie na search bo nie mam czasu.....
Strona 1 / 1