NVIDIA i jej perfidne oszustwo !!!
Jesli chcecie zobaczyć jak karty NVIDII [ włącznie z FX'em ] dostają kopa w najnowszym 3DMarku to zapraszam Was bardzo :x :x :x
http://www.frazpc.pl/komentarz/6370–2
Odpowiedzi: 20
Sorx za dwa takie same posty :oops:
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Tak i gainward znowu wypuscil nowe stery oznaczone numerkiem 43.03 Nie wiem czy sciagac czy nie :? Jezeli ktos je juz ma zainstalowane niech napisze co o nich sadzi bo te wczesniejsze 42.30 nie byly godne uwagi.
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Tak i gainward znowu wypuscil nowe stery oznaczone numerkiem 43.03 Nie wiem czy sciagac czy nie :? Jezeli ktos je juz ma zainstalowane niech napisze co o nich sadzi bo te wczesniejsze 42.30 nie byly godne uwagi.
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
beriam:Jesli chcecie zobaczyć jak karty NVIDII [ włącznie z FX'em ] dostają kopa w najnowszym 3DMarku to zapraszam Was bardzo :x :x :x
dlatego nastepna karte grafiki kupie od ATI :x :evil:
A źe się tak spytam z ciekawości, czy zeby te demka dla nVdii odpalić to trzeba mieć zainstalowany DX9 czy nie. Nie chce mi się na darmo ściągać 70MB dema DOWN, a DX9 teź nie chcę narazie instalować.
Demo ATI pod Radeon'a 9800.
Na ATI.com pojawiło się bardzo efektowne demo pod najnowsze dziecko ATI, Radeon'a 9800.
:lol:
Na ATI.com pojawiło się bardzo efektowne demo pod najnowsze dziecko ATI, Radeon'a 9800.
:lol:
Dema NVIDII pod FX'a
Na www.nvidia.com moźecie juz pobrać dema pokazujące moc nowego układu GeForce FX. Najbardziej efektowne ze wszystkich dem jest moim zdaniem Dawn Najlepsza wiadomość – demo to moźecie odpalić bez problemu na GF 4Ti !
:twisted: :wink:
Na www.nvidia.com moźecie juz pobrać dema pokazujące moc nowego układu GeForce FX. Najbardziej efektowne ze wszystkich dem jest moim zdaniem Dawn Najlepsza wiadomość – demo to moźecie odpalić bez problemu na GF 4Ti !
Dema NVIDII pod FX'a
I poraz kolejny nowe nie znaczy dobre. Tez powrocioem do 41.04. W tych nowych nie moglem odpalic zadnej gry, bo po chwili sie wylaczaly :?
Jeszcze tylko odinstalowac directa 9.0 i bedzie wpelni miodzio :wink:
Pozdrawiam!!!!!
Pozdrawiam!!!!!
I poraz kolejny nowe nie znaczy dobre. Tez powrocioem do 41.04. W tych nowych nie moglem odpalic zadnej gry, bo po chwili sie wylaczaly :?
Pozdrawiam!!!!!
Pozdrawiam!!!!!
beriam:Jednak Gainward Detonator v41.04 gora ....
I ja się pod tym w pełni podpisuję.
nie instaluj , qpa na maxa ...
Przy tych detakach odswiezanie jest do dupy .... :x
Jednak Gainward Detonator v41.04 gora .... :wink:
Przy tych detakach odswiezanie jest do dupy .... :x
Jednak Gainward Detonator v41.04 gora .... :wink:
victoria :!:
Jush to mam , ale zaryzykuje z tymi nowymi detkami , co mi lezy , najwyzej wroce do poprzednich :wink:
Jush to mam , ale zaryzykuje z tymi nowymi detkami , co mi lezy , najwyzej wroce do poprzednich :wink:
Beriam wczoraj mialem problemy, ale dzisiaj jakies 20 min temu ladnie poszlo, a juz nie wierzylem ze sie uda :D Sprobuj jeszcze raz do skutku :wink:
A i jeszcze jedno w tym expertool nic nie wprowadzaja nowego why :?: tylko numerek sie zmienia :(
Pozdrawiam!!!!!
A i jeszcze jedno w tym expertool nic nie wprowadzaja nowego why :?: tylko numerek sie zmienia :(
Pozdrawiam!!!!!
Beriam wczoraj mialem problemy, ale dzisiaj jakies 20 min temu ladnie poszlo, a juz nie wierzylem ze sie uda :D Sprobuj jeszcze raz do skutku :wink:
Pozdrawiam!!!!!
Pozdrawiam!!!!!
dir , mam pytanko czy udalo ci sie sciagnac ze stronki http://www.nvidia.pl/ Gainward Detonator 42.30 Drivers i ExperTool 3.05 :?: , bo ja mam lekkie problemy z tym :x , a co do detek to jade caly czas na Gainward Detonator v41.04 dla Win2k/XP i jest oki :wink:
No i nvidia sie wykrusza powoli :?
Wlasnie sciagnalem detki gainwarda 42.30 i nie wiem czy instalowac :?: A tak wogole to roznia sie czyms detki wypuszcone od gainwarda niz te od nvidi :?:
Pozdrawiam!!!!
Wlasnie sciagnalem detki gainwarda 42.30 i nie wiem czy instalowac :?: A tak wogole to roznia sie czyms detki wypuszcone od gainwarda niz te od nvidi :?:
Pozdrawiam!!!!
mysle , ze ostanim godnym uwagi detonatorem jest 40.72 WHQl ... :?:
jaki z tego moral ? nie instalowac nowych detonatorow?
E, a moźe pomoźemy nvidii i w garaźu wyprodukujemy nowe procki graficzne które później odsprzedamy za grube miliony zielonych.