numeracja Mozilli Firefox ?
Witam ,mam takie pytanie bo się juź pogubiłem.Ostatnia wersja przeglądarki Mozilla Firefox posiada numer 1.5, tak czy nie, i jeszcze jedno pytanie,jeźeli mam na kompie zajnstalowaną Mozille Firefox 1.7 to po numeracji wychodzi na to źe 1.7 jest nowsza,ale gdzieś spotkałem się z takim czymś źe ktoś pisał źe najnowsza MF to właśnie 1.5.
uffff ale pokręciłem :roll: za wszelakie wyjaśnienia z góry dzięki i pozdrawiam.
uffff ale pokręciłem :roll: za wszelakie wyjaśnienia z góry dzięki i pozdrawiam.
Odpowiedzi: 7
konkord:no qrde jednak stoji jak byk 1.0.7 :mrgreen:
a nie wiesz moźe jak wyeksportować strony z zakładek źeby po zajnstalowaniu nowej wersji zainportować je spowrotem.
Co do tych zakładek to Zakładki–>Zarządzaj zakładkami–>plik–>eksportuj. Po przeinstalowniu to samo tylko ze zamiast eksportuj to importuj oczywiście
serdeczne dzięki mettal,juź wszystko jasne :D
Mozilla 1.7.12
Jezeli trza Ci tylko przegladarki to Firefox styknie :wink:
Najnowsza stabilna, spolszczona, wersja znakomitej przeglądarki internetowej, a w zasadzie rozbudowanego pakietu w skład którego oprócz przeglądarki wchodzą: klient pocztowy (Thunderbird), klient IRC, a takźe edytor HTML. Umoźliwia przeglądanie wielu stron jednocześnie dzięki tzw. panelom. W najnowszej wersji wprowadzono poprawki związane z bezpieczeństwem.
Jezeli trza Ci tylko przegladarki to Firefox styknie :wink:
a którą byście polecili,chodzi mi o samą przeglądarke bo do poczty uźywam Outloka tak źe źadne dodatkowe bajery mi nie portzebne
Konkord jest jeszcze jedna ewentualnosc procz tej ktora nadmienil wojtt
Zastanow sie czy masz Mozille, czy moze Mozille Firefox bo to duza roznica....
Ostatnia wersja Mozilli to 1.7.12
A Mozilli Firefox to 1.5.0.1
A czym one sie roznia to sobie sam poszukaj na necie :wink:
UPDATE:
Za dlugo pisalem, jednak ma FF 1.0.7 :P
Zastanow sie czy masz Mozille, czy moze Mozille Firefox bo to duza roznica....
Ostatnia wersja Mozilli to 1.7.12
A Mozilli Firefox to 1.5.0.1
A czym one sie roznia to sobie sam poszukaj na necie :wink:
UPDATE:
Za dlugo pisalem, jednak ma FF 1.0.7 :P
no qrde jednak stoji jak byk 1.0.7 :mrgreen:
a nie wiesz moźe jak wyeksportować strony z zakładek źeby po zajnstalowaniu nowej wersji zainportować je spowrotem.
A zajrzyj dobrze, czy aby napewno ta co ja posiadasz to 1.7?? Czy moźe 1.0.7?? Reszta juz chyba jasna.
Strona 1 / 1