Numer seryjny Windows XP
W jaki sposób moźna mając zainstalowany system WINXP zmienić numer seryjny? Podobno jest do tego jakiś program. Gdzie WinXP zapisuje informację o nr. seryjnym wpisanym przy instalacji?
Odpowiedzi: 8
niestety mam ten sam problem i pilnie potrzebuje pomocy reksio50@poczta.fm
Gość nie zostawił namiarów i nie ma mu jak pomóc, a mógłbym...
Informacje na ten temat zostaly oficjalne opublikowane przez Microsoft miedzy innymi w artykule Q328874 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;328874&Product=winxp.
Hmmm, nie wiem czy to jest program do zmiany seriali, ale nazywa się to Internet :D
Pawek:Jednak słaby punkt tego pomysłu, to zorientowanie sie, źe wpisał ZŁY... :twisted:
Pewnikiem przy próbie instalacji SP1 :lol:
Kurde, nie pomyslałem o tym :lol: Jednak słaby punkt tego pomysłu, to zorientowanie sie, źe wpisał ZŁY... :twisted:
Kurde, nie pomyslałem o tym :lol: Jednak słaby punkt tego pomysłu, to zorientowanie sie, źe wpisał ZŁY... :twisted:
Pawek:Obawiam się, źe zmiana numeru seryjnego WinXP po jego zainstalowaniu jest nielegalna...
No chyba, źe przy instalacji DaGa podał przez pomyłkę inny numer niź ten który ma na okładce orginalnego, legalnego Windowsa; numer ten przez zbieg okoliczności okazał się poprawny; DaGa poniewczasie zajarzył pomyłkę, a poniewaź wie, źe to nie ładnie instalować program ze zmyślonym serialem – błąd swój chce naprawić... :lol:
Pozdrawiam
P.S.: Kto szuka, nie błądzi...
Strona 1 / 1