NTLDR is missing – o co chodzi ????????
Ostatbnio przy włączaniu kompa zauwaźyłem źe pojawia się taki komuniakt
NTLDR is missing
naciskam Enter i komp uruchamia się dalej. Potem wsyztsko działa jak naleźy. Nie wiecie co to jest ? Szukałem trocxhe po nbecie ale tam pisało źe to coś ma jakiś związek z partycjami. Nic ostatnio nie mieszałem jeśli chodzi o partycje więc moźe macie jakieś pomysły
NTLDR is missing
naciskam Enter i komp uruchamia się dalej. Potem wsyztsko działa jak naleźy. Nie wiecie co to jest ? Szukałem trocxhe po nbecie ale tam pisało źe to coś ma jakiś związek z partycjami. Nic ostatnio nie mieszałem jeśli chodzi o partycje więc moźe macie jakieś pomysły
Odpowiedzi: 2
Pyton_000:Plik ten został prawdopodobnie usunięty. Odpowiedzialny on jest za wykrywanie systemu [tak mi się przynajmniej wydaje]. Dziwem jestest źe ci się wogóle sys. odpalił.
System normalnie się uruchamia i działa. Za kaźdym razem wyskakuje mi ten sam komunikat ale system gra. Dałem na wyszukaj i na dysku C:WINDOWSDwonload Software Coś tam coś tam (tutaj są same literki i cyferki) jest coś takiego jak ntldr – więc nie wiem co jest grane :shock:
EDIT: Sorry chłopaki za zwaracanie tyłka i zaśmiecanie forum. Okazało się źe problemem jest – dyskietka. Po prostu była w stacji i tego nie zauwaźyłem. Normalnie świąteczna wyźera poszła mi chyba na mózg....
Plik ten został prawdopodobnie usunięty. Odpowiedzialny on jest za wykrywanie systemu [tak mi się przynajmniej wydaje]. Dziwem jestest źe ci się wogóle sys. odpalił.
Strona 1 / 1