NPF 2003
Zwracam sie z prosba o rade lub pomoc!
Wykorzystalem juz wszystkie swooje pomysly...
Problem jest nastepujacy:
Mam zainstalowany Firewall Nortona z roku 2003 wraz z Norton Internet Security 2003. Firewall odpala sie notmalnie (enabled) na koncie administratora, natomiast na koncie uzytkownika z ograniczonym dostepem zawsze uruchamia sie jako wylaczony (disabled). :evil:
Dlaczego tak sie dzieje??
Wirusa/Trojana nie ma. Kiedys tak sie nie dzialo, ale zdaje sie ze po ktorejs z kolei aktualizacji pojawil sie ten problem.
Z góry dziekuje za pomoc
Wykorzystalem juz wszystkie swooje pomysly...
Problem jest nastepujacy:
Mam zainstalowany Firewall Nortona z roku 2003 wraz z Norton Internet Security 2003. Firewall odpala sie notmalnie (enabled) na koncie administratora, natomiast na koncie uzytkownika z ograniczonym dostepem zawsze uruchamia sie jako wylaczony (disabled). :evil:
Dlaczego tak sie dzieje??
Wirusa/Trojana nie ma. Kiedys tak sie nie dzialo, ale zdaje sie ze po ktorejs z kolei aktualizacji pojawil sie ten problem.
Z góry dziekuje za pomoc
Odpowiedzi: 4
rosomak:
Mam zainstalowany Firewall Nortona z roku 2003 wraz z Norton Internet Security 2003.
Nie bardzo rozumiem.Masz i Norton Personal Firewall i Norton Internet Security.Wystarczy ten drugi......
W.g Twojego rozumowania to i faktycznie nakładka. Ale to wyglądało tak, źe najpierw ściągnąłem, wywaliłem NPF 2003 (wszystkie ustawienia zostają – bez obaw więc) i zainstalowałem NIS 2003, jeszcze trochę pokonfigurowałem i to wszystko... :) Po kłopocie
Z tego co napisales rozumiem to zrobiles nakladke NIS 2003, czy dobrze rozumuje??
To widać nie jesteś sam...... Ja miałem identyczny problem. Tak samo kombinowałem na rózne sposoby, aź w koncu się bardzo wkurzyłem i zassałem z Kazy Norton Internet Security 2003 i tym samym mam problem z głowy. Tobie teź radzę tak uczynić... Pozrrawiam
Strona 1 / 1