Nowy Redaktor Naczelny Portalu CentrumXP.pl

Chciałbym poinformować o zmianach, które zajdą na CXP: od 1 maja nowym redaktorem naczelnym portalu zostanie [b]Dawid Długosz[/b], który na forum znany jest jako moderator [b]Anathema[/b]. Adam Stepień, który pełnił tę funkcję do tej pory częsciowo będzie miał inne zadanie: oprócz szefa działu newsów na CXP, będzie koordynować InfoJamę oraz zajmie się kilkoma wewnątrznymi sprawami w Grupie CentrumXP.pl. Adamowi dziękuję, Dawidowi gratuluję i życzę oby dwóm powodzenia na nowych stanowiskach! :-)

Odpowiedzi: 11

Jednym słowem, chcieliśmy żeby było chyba za dobrze i nie wyszło to nam na zdrowie. P.S. Uwielbiam te Twoje posty ociekające sarkazmem Rebe. ;] Zaraz mi tu wyjedziesz pewnie z jakąś wazeliną czy innymi liszajami... pfff.
Bobi
Dodano
02.05.2007 12:00:07
  • Rebe 02.05.2007 15:33:54

[quote=Bobi] Zaraz mi tu wyjedziesz pewnie z jakąś wazeliną czy innymi liszajami... pfff. [/quote] 1. Pojawił się jakiś taki nowy lokalizator - widziałem reklamy w tv - może skorzystaj z niego i sprawdź w swojej okolicy .. drogerie. 2. Fora dla tych z kłopotami skórnymi to już w "zwykłych" googlach znajdziesz. O takie coś Ci, Bobi, szło ?

• Bobi 02.05.2007 15:53:31

[quote=Rebe]O takie coś Ci, Bobi, szło ? [/quote] Egzekli ;) Ad1. Kupię sobie, ale wykorzystam w innym celu. Będzie mnie do domu po imprezach prowadził, autopilot taki. Ad2. Tu nie skorzystam, mam skórę jak pupcia niemowlaka. Wszystko to zawdzięczam kąpielom na bazie wywaru z młodych dziewic. Twa mowa Rebe, to dla moich uszu poezja ;D Jak Cię tak czytam to ręce się same składają do braw ;] P.S. I od razu weselej...

[quote=WaGonik]nie to żebym się czepiał, ale klimat najlepszy był jak było oskryptowanie na phpBB, i pewnie wiele osób to potwierdzi.[/quote] Klimat tworzą ludzie, a Ci za czasów phpBB byli inni, tu się zgadza. Nie lepsi, nie gorsi, ale inni :d Byli, że tak powiem bardziej chętni do dyskusji i robienia jaj... o tak powiem ;] [quote=WaGonik]a swoją drogą i tak jest dobrze o:) [/quote] Może nie ma płaczu i zgrzytania zębów, ale kto powiedział, że nie mogłoby być lepiej? Pracujemy nad tym.
Bobi
Dodano
01.05.2007 23:31:07
  • Rebe 02.05.2007 10:28:27

[quote=Bobi] .... kto powiedział, że nie mogłoby być lepiej? Pracujemy nad tym.[/quote] Chyba w ramach "robienia jaj", by nawiązać do przeszłości. O tym co jest wrogiem dobrego może jednak pamiętajcie ( to taka nieśmiała sugestia ). Anathema - lektura Przygód dobrego Wojaka szwejka może przynieść Ci odpowiedź ( i to w paru wariantach ).

nie to żebym się czepiał, ale klimat najlepszy był jak było oskryptowanie na phpBB, i pewnie wiele osób to potwierdzi. a swoją drogą i tak jest dobrze o:)
WaGonik
Dodano
01.05.2007 00:42:15
  • Bobi 01.05.2007 23:29:41

[quote=WaGonik]nie to żebym się czepiał, ale klimat najlepszy był jak było oskryptowanie na phpBB, i pewnie wiele osób to potwierdzi.[/quote] Klimat tworzą ludzie, a Ci za czasów phpBB byli inni, tu się zgadza. Nie lepsi, nie gorsi, ale inni :d/ Byli, że tak powiem bardziej chętni do dyskusji i robienia jaj... o tak powiem ;] [quote=WaGonik]a swoją drogą i tak jest dobrze o:) [/quote] Może nie ma płaczu i zgrzytania zębów, ale kto powiedział, że nie mogłoby być lepiej? Pracujemy nad tym.

Skrypt to tylko tylko kod, a społeczność to inna para kaloszy.
Bobi
Dodano
30.04.2007 17:58:57
  • Anathema 30.04.2007 19:22:10

[quote=Bobi]Skrypt to tylko tylko kod, a społeczność to inna para kaloszy.[/quote] Fakt, gdzie znajdziesz tak doborowe towarzystwo jak nie tutaj?! :]

a największy blask nie był wtedy kiedy było forum na phpBB ?:)
WaGonik
Dodano
30.04.2007 15:37:44
Będzie dobrze, bo musi być dobrze :) Na moją pomoc, gdybyście takowej potrzebowali możecie liczyć:) Z łezką w oku przypomniałem sobie dobre czasy, gdy forum oparte było o skrypt PHPBB.
daniel k.
Dodano
28.04.2007 01:18:16
Teraz by się chciało zapytać: Pomożecie? I usłyszeć: "Pomożemy". Pewnie to już słyszeliście, ale powtórzę, spadek popularności (co się przekłada na ilość pisanych postów, bo o to w głównej mierze chodzi) to wypadkowa naszych błędów oraz pewnych kłopotów od nas niezależnych niestety. Chcielibyśmy oczywiście przywrócić dawny blask jakim to forum cieszyło się jeszcze niedawno, to oczywiste.
Bobi
Dodano
27.04.2007 17:20:17
Zmiany i zmiany,a poziom Forum spadł z bardzo dobrego prawie nie powiem gdzie - czy góra tego nie widzi?, spróbujcie jakoś przyciągnąć z powrotem starych i nowych użytkowników,aby znów To forum odżyło.Jak zacząłem bywać tutaj w 2004 roku,Forum żyło,miało klimat i swoje osobowości,a teraz jest bez wiadomo czego.Może tylko wygląd wrócił do właściwego.Trochę żal tego co zostało zniszczone i będzie to ciężko nadrobić,aby Forum miało taki prestiż jak przed zmianami,które w/g mnie były wielkim błędem.Ale życzę Forum i Portalowi jak najlepiej.
JNJN
Dodano
27.04.2007 10:22:06
Gratulacje i czekamy na nowe pomysły nowego redaktora, które bedą dalej wzmacniać pozycję serwisu na rynku.
voytas
Dodano
24.04.2007 18:32:25
Krótko bo weny mi chyba dziś brakuje. Gratulacje i powodzenia w pracy na tym niewdzięcznym stanowisku.
Bobi
Dodano
23.04.2007 17:04:11
Mi ze swej strony pozostaje serdecznie podziękować. Myślę, iż czeka mnie dużo pracy i postaram się nie zawieść naszych dotychczasowych sympatyków. Portal cały czas się rozwija, są widoczne zmiany, idziemy w dobrym kierunku. Sztab ludzi pracuje nad tym, żeby spełnić wasze oczekiwania i dołożymy wszelkich starań, abyście zawsze z przyjemnością odwiedzali CentrumXP. Liczę oczywiście na wszelką pomoc ze strony współpracowników. Także krytyka nie zaszkodzi ;) Pozdrawiam serdecznie.
Anathema
Dodano
23.04.2007 16:01:11
Kuba
Dodano:
22.04.2007 20:07:16
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1