Chciałbym poinformować o zmianach, które zajdą na CXP: od 1 maja nowym redaktorem naczelnym portalu zostanie [b]Dawid Długosz[/b], który na forum znany jest jako moderator [b]Anathema[/b]. Adam Stepień, który pełnił tę funkcję do tej pory częsciowo będzie miał inne zadanie: oprócz szefa działu newsów na CXP, będzie koordynować InfoJamę oraz zajmie się kilkoma wewnątrznymi sprawami w Grupie CentrumXP.pl.
Adamowi dziękuję, Dawidowi gratuluję i życzę oby dwóm powodzenia na nowych stanowiskach! :-)
Odpowiedzi: 11
Jednym słowem, chcieliśmy żeby było chyba za dobrze i nie wyszło to nam na zdrowie.
P.S. Uwielbiam te Twoje posty ociekające sarkazmem Rebe. ;]
Zaraz mi tu wyjedziesz pewnie z jakąś wazeliną czy innymi liszajami... pfff.
[quote=WaGonik]nie to żebym się czepiał, ale klimat najlepszy był jak było oskryptowanie na phpBB, i pewnie wiele osób to potwierdzi.[/quote]
Klimat tworzą ludzie, a Ci za czasów phpBB byli inni, tu się zgadza. Nie lepsi, nie gorsi, ale inni :d
Byli, że tak powiem bardziej chętni do dyskusji i robienia jaj... o tak powiem ;]
[quote=WaGonik]a swoją drogą i tak jest dobrze o:) [/quote]
Może nie ma płaczu i zgrzytania zębów, ale kto powiedział, że nie mogłoby być lepiej? Pracujemy nad tym.
nie to żebym się czepiał, ale klimat najlepszy był jak było oskryptowanie na phpBB, i pewnie wiele osób to potwierdzi.
a swoją drogą i tak jest dobrze o:)
Skrypt to tylko tylko kod, a społeczność to inna para kaloszy.
a największy blask nie był wtedy kiedy było forum na phpBB ?:)
Będzie dobrze, bo musi być dobrze :) Na moją pomoc, gdybyście takowej potrzebowali możecie liczyć:)
Z łezką w oku przypomniałem sobie dobre czasy, gdy forum oparte było o skrypt PHPBB.
Teraz by się chciało zapytać: Pomożecie? I usłyszeć: "Pomożemy".
Pewnie to już słyszeliście, ale powtórzę, spadek popularności (co się przekłada na ilość pisanych postów, bo o to w głównej mierze chodzi) to wypadkowa naszych błędów oraz pewnych kłopotów od nas niezależnych niestety.
Chcielibyśmy oczywiście przywrócić dawny blask jakim to forum cieszyło się jeszcze niedawno, to oczywiste.
Zmiany i zmiany,a poziom Forum spadł z bardzo dobrego prawie nie powiem gdzie - czy góra tego nie widzi?, spróbujcie jakoś przyciągnąć z powrotem starych i nowych użytkowników,aby znów To forum odżyło.Jak zacząłem bywać tutaj w 2004 roku,Forum żyło,miało klimat i swoje osobowości,a teraz jest bez wiadomo czego.Może tylko wygląd wrócił do właściwego.Trochę żal tego co zostało zniszczone i będzie to ciężko nadrobić,aby Forum miało taki prestiż jak przed zmianami,które w/g mnie były wielkim błędem.Ale życzę Forum i Portalowi jak najlepiej.
Gratulacje i czekamy na nowe pomysły nowego redaktora, które bedą dalej wzmacniać pozycję serwisu na rynku.
Krótko bo weny mi chyba dziś brakuje. Gratulacje i powodzenia w pracy na tym niewdzięcznym stanowisku.
Mi ze swej strony pozostaje serdecznie podziękować. Myślę, iż czeka mnie dużo pracy i postaram się nie zawieść naszych dotychczasowych sympatyków. Portal cały czas się rozwija, są widoczne zmiany, idziemy w dobrym kierunku. Sztab ludzi pracuje nad tym, żeby spełnić wasze oczekiwania i dołożymy wszelkich starań, abyście zawsze z przyjemnością odwiedzali CentrumXP.
Liczę oczywiście na wszelką pomoc ze strony współpracowników. Także krytyka nie zaszkodzi ;)
Pozdrawiam serdecznie.
[quote=Bobi] Zaraz mi tu wyjedziesz pewnie z jakąś wazeliną czy innymi liszajami... pfff. [/quote] 1. Pojawił się jakiś taki nowy lokalizator - widziałem reklamy w tv - może skorzystaj z niego i sprawdź w swojej okolicy .. drogerie. 2. Fora dla tych z kłopotami skórnymi to już w "zwykłych" googlach znajdziesz. O takie coś Ci, Bobi, szło ?
[quote=Rebe]O takie coś Ci, Bobi, szło ? [/quote] Egzekli ;) Ad1. Kupię sobie, ale wykorzystam w innym celu. Będzie mnie do domu po imprezach prowadził, autopilot taki. Ad2. Tu nie skorzystam, mam skórę jak pupcia niemowlaka. Wszystko to zawdzięczam kąpielom na bazie wywaru z młodych dziewic. Twa mowa Rebe, to dla moich uszu poezja ;D Jak Cię tak czytam to ręce się same składają do braw ;] P.S. I od razu weselej...