nowy radeon pogromca gf 6600 gt
witam co sądzicie o nowych radonach x800 GT ?? kosztują 130$ niech mi ktoś przelifczy tą sumę na poplskie złotówki ;]
Odpowiedzi: 4
Dla zainteresowanych link do testu tej karty
http://www.hkepc.com/hwdb/x800gt–1.htm
Karta jest jak najbardziej odpowiedzią ATi na GF6600GT, z wyników widać źe karta jest nieco mocniejsza. Bardzo dobrze, źe (teoretycznie) wreszcie została zastopowana dominacja nV w średnim segmencie kart, problem w tym, iź ATi spóźniło się o jakieś 12 miesięcy z tym pomysłem i nie wiadomo czy będzie wersja AGP. O dostępności nowych kart od Kanadyjczyków juź nie wspominam... źenada.
http://www.hkepc.com/hwdb/x800gt–1.htm
Karta jest jak najbardziej odpowiedzią ATi na GF6600GT, z wyników widać źe karta jest nieco mocniejsza. Bardzo dobrze, źe (teoretycznie) wreszcie została zastopowana dominacja nV w średnim segmencie kart, problem w tym, iź ATi spóźniło się o jakieś 12 miesięcy z tym pomysłem i nie wiadomo czy będzie wersja AGP. O dostępności nowych kart od Kanadyjczyków juź nie wspominam... źenada.
Rebe:Poownanie jest ciut bez sensu – jeźlei juź to z 6800......
Ale chyba nie zwyklego tylko jakiegos GT albo ULTRA... Bo ten zwyczajny jest "slaby" w porownaniu z X800GT a juz 6800GT albo ULTRA jest podobny (zapewne)
waluty.onet.pl :P co do kursu walut, a pozniej do przeliczenia ;]
Poownanie jest ciut bez sensu – jeźlei juź to z 6800 winno się odbywać.
Poza tym szczególnien owy to on nie jest.
Zaś co do przeliczeń "na złotówki" – to moze jeszcze cenę 660 w dolarach podaj skoro juź w tej walucie chcesz porównań. W innym wypadku sięgnij do cen w Polsce dla obu kart, choć jak wyźej wspomniałem porówać chcesz produkty, które z tej samej półki nie były.
Poza tym szczególnien owy to on nie jest.
Zaś co do przeliczeń "na złotówki" – to moze jeszcze cenę 660 w dolarach podaj skoro juź w tej walucie chcesz porównań. W innym wypadku sięgnij do cen w Polsce dla obu kart, choć jak wyźej wspomniałem porówać chcesz produkty, które z tej samej półki nie były.
Strona 1 / 1