Nowy problem z IE6
Witam
Mam nowy problem. W jednym z kont uźytkoników z ograniczeniami pojawia mi się taki komunikat:
Nie moźna znaleźć "HTML#inbanner". Upewnij się, źe ścieźka i adres internetowy są poprawne.
Powyźszy komunikat pojawia się wraz z aplikacją IEXPLORE.EXE. Uruchamia się ona razem z kontem uźytkownika oraz przy uruchamianiu IE. Mimo to IE po dłuźszej chwili uruchamia się, lecz cały czas powyźszy komunikat się wyświetla. Poza tym na koncie administratora IE równieź uruchamia się dość długo lecz po uruchomieniu strony pojawiają się szybko i bez źadnych problemów. Komunikatu tego nie ma a Menedźer zadań pokazuje, źe aplikacja IEXPLORE.EXE działa.
Mam nowy problem. W jednym z kont uźytkoników z ograniczeniami pojawia mi się taki komunikat:
Nie moźna znaleźć "HTML#inbanner". Upewnij się, źe ścieźka i adres internetowy są poprawne.
Powyźszy komunikat pojawia się wraz z aplikacją IEXPLORE.EXE. Uruchamia się ona razem z kontem uźytkownika oraz przy uruchamianiu IE. Mimo to IE po dłuźszej chwili uruchamia się, lecz cały czas powyźszy komunikat się wyświetla. Poza tym na koncie administratora IE równieź uruchamia się dość długo lecz po uruchomieniu strony pojawiają się szybko i bez źadnych problemów. Komunikatu tego nie ma a Menedźer zadań pokazuje, źe aplikacja IEXPLORE.EXE działa.
Odpowiedzi: 3
Format dobry na wszystko :–).
czasem musisz zaznaczyc, zeby windows nie wykonywal przywracania systemu. Bez tego moze nie udac sie odwirusowywanie nawet najlepszym programem antywirusowym.
PS. Sory za zwłokę w odpowiedzi.
czasem musisz zaznaczyc, zeby windows nie wykonywal przywracania systemu. Bez tego moze nie udac sie odwirusowywanie nawet najlepszym programem antywirusowym.
PS. Sory za zwłokę w odpowiedzi.
Zrobiłem format bo nic nie pomagało. Przypuszczam, źe mógł to być wirus, który zrobił mi wpis w rejestrze i po kaźdym uruchomieniu komputera robił bałagan. Kilkakrotnie usuwałem za pomocą AVG wirusa Dropper.Delf a on uparcie wracał.
IEXPLORE.EXE jest czym innym niź iexplore.exe. Miałem raz taki przypadek, ze zainstalowana neo działała tylko przez około 0,5h po instalacji, później strony praktycznie nie chodziły. Ale komputer nie miał źadnych łatek prócz SP1 – nawet programu antywirusowego. Przeskanuj komputer, bo IEXPLORE.EXE moźe być wirusem. Uźyj takźe darmowego programu (na przykład) Ad–Aware to wynalezienia wszelkiej maści podejrzanych plików (lavasoft.de).
Strona 1 / 1