nowy moderator
Mamy nowego moderatora – jest nim Agi.
Serdeczne gratulacje :D
Serdeczne gratulacje :D
Odpowiedzi: 20
Jak będziesz Deryl topici sprzed ponad roku odnawiał to Twoje szanse na pewno wzrosną :lol:
Mam nadzieje ze za niedlugo dojdzie 17 moderator....Kuba:) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :lol: :D
blagam o chociaz minimum jakiejkolwiek starannosci przy pisaniu, moze wystarczyloby choc sprobowac samemu sie przeczytac... bo to co widze to czasami az boli!
gratulujeagi. A co czeba przestaić w profilu źeby być moderatroem :?: Bo teź chce spróbować :)
gratulujeagi. A co czeba przestaić w profilu źeby być moderatroem :?: Bo teź chce spróbować :)
Dlaczego Leopold piszesz pod zmienionym nickiem?
A czy jam był chcił moderatorem, OK Kuba :?:
Przepraszam Agi ale dopiero teraz zauwazylem ten topic (Aczkolwiek to, ze zostalas moderatorka nie umknelo mojej uwadze :D ) i oczywiscie skladam Ci GRATULACJE
pozdroofki
pozdroofki
No w teź myśle źe za duźo 16. Ja czekam na inne propozycje, i uwagi na temat mojej propozycji :D
Szesnastu moderatorów to wg. mnie przesada. Lepiej by było, gdyby na 1 moderatora przypadało kilka działów.
PS. A pomysł rzeczywiści całkiem niezły.
PS. A pomysł rzeczywiści całkiem niezły.
W soomie by musiało być 16 moderatorów i admni w takim przypadku :)
zgadzam się z Leziem
zgadzam się z Leziem
No policzny te działy i mamy liczbe moderatorów potrzebnych. A to źe kaźdy ma swój teren to nie będą sobie wchodzić w droge :)
w sooomie to nie jest taki zly pomysl lezio ,wiesz....
ja tam mam dzial "o wszystkim" i jezeli juz cos to jakis przydzial bym chcial na "problemy.....":mrgreen:
ja tam mam dzial "o wszystkim" i jezeli juz cos to jakis przydzial bym chcial na "problemy.....":mrgreen:
No faktycznie starczy. Ja mam taką propozycje na rozplanowanie: kaźdy ma dział a Kuba(no wiadomo admin) moźe robić co chce i gdzie chce :)
To jest tylko moja opinione :D .
To jest tylko moja opinione :D .
Na razie starczy Moderatorów. Jeśli będą potrzebnni Powiadomie was.
Na razie starczy Moderatorów. Jeśli będą potrzebnni Powiadomie was.
Ja teź bym chciał ale mnie nie mianiują. :D A moźe i dobrze. Wolę na razie być zwykłym foroomowiczem :D
Witam.
A propo moderatorów, to teź był bym chętny zostania nim.
Jakie warunki muszę spełniać źeby zostać moderatorem ???
Gratulacje Agi :)
A propo moderatorów, to teź był bym chętny zostania nim.
Jakie warunki muszę spełniać źeby zostać moderatorem ???
Gratulacje Agi :)