Nowy Moderator
Trochę przetasowań w grupie "Moderatorzy". Nowym moderatorem zostaje Bobi.
Odpowiedzi: 18
No to jest nas juz trzech ?? :lol: :P
Zebys sobie mogl posta nabic.
Po co sobie zmieniłeś ksywkę :?:
Congratulation Mr. Bobi_Robert ;)
Czyzbys w seminarium siedzial ? No tak, to tlumaczy wszystko :mrgreen: .The_judge:...bachorami to mnie nie strasz, bo nie prędko mi do nich :P
no Bobi gratulacje i oby tak dalej :) Nie daj się tym starym wygom :lol:
PS. a bachorami to mnie nie strasz, bo nie prędko mi do nich :P
PS. a bachorami to mnie nie strasz, bo nie prędko mi do nich :P
badz dobrym Moderatorem Bobi
Gratuluję Ci
Gratuluję Ci
Elita to pod twoimi podziękowaniami pisze a ci wyźej to ... a zresztą nie ma o kim mówić :mrgreen: :wink:
No i zapomnaiłbym ale takźe bardzo serdecznie Ci gratuluje i mam nadzieje źe pomoźesz jeszcze wielu osobom na tym forum. Bez Ciebie to forum nie byłoby takie jakie jest teraz, czyli super
No i zapomnaiłbym ale takźe bardzo serdecznie Ci gratuluje i mam nadzieje źe pomoźesz jeszcze wielu osobom na tym forum. Bez Ciebie to forum nie byłoby takie jakie jest teraz, czyli super
Widze za sama "elyta" forum gratuluje to co mnie skromnemu userowi pozostaje zrobic jak jedynie podziękować i... prosić o jeszcze :lol:
Najwieksze gratulacje i podziekowania naleźa się The_judge, ktory odwalił kawał dobrej roboty.
Doznał trwałego uszkodzenia zdrowia (konkreniej palca, a jeszcze konkretniej to wskazującego) spowodowanego kilkaniem przy usuwaniu bzurnych postów i równie "ciekawych" tematów, blokowaniem topiców oraz "nawracaniem" korsarzy znaczy sie piratów coby zaprzestali pisania niezgodnego z normami w regulaminie zawartymi.
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :mrgreen:
Najwieksze gratulacje i podziekowania naleźa się The_judge, ktory odwalił kawał dobrej roboty.
Doznał trwałego uszkodzenia zdrowia (konkreniej palca, a jeszcze konkretniej to wskazującego) spowodowanego kilkaniem przy usuwaniu bzurnych postów i równie "ciekawych" tematów, blokowaniem topiców oraz "nawracaniem" korsarzy znaczy sie piratów coby zaprzestali pisania niezgodnego z normami w regulaminie zawartymi.
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :mrgreen:
Powodzenia Robercie
Rebe:Czy jest szansa, źe teraz Bobi będzie ciął logi do stosownego rozmiaru ? :mrgreen:
Tak, trzeba zaprzegnąć chopine do brudnej roboty. :twisted:
EL NINO:Wysylaj te osoby do mnie. Pogadam z nimi :P .Kuba:...przykład dla wszystkich osób, które wysyłają mi PW z pytaniami "co mam zrobić aby zostać moderatorem".
Sam bym się do Ciebie zgłosił, ale nie wiem co to jest to PW , o którym Kuba napisał.
PS.
Czy jest szansa, źe teraz Bobi będzie ciął logi do stosownego rozmiaru ? :mrgreen:
Wysylaj te osoby do mnie. Pogadam z nimi :P .Kuba:...przykład dla wszystkich osób, które wysyłają mi PW z pytaniami "co mam zrobić aby zostać moderatorem".
Kuba:Trochę przetasowań w grupie "Moderatorzy". Nowym moderatorem zostaje Bobi.
To była tylko kwestia czasu :wink: Gratulacje Bobi :D
JN:Zasłuźył na to solidną pracą.
No i właśnie to jest przykład dla wszystkich osób, które wysyłają mi PW z pytaniami "co mam zrobić aby zostać moderatorem". Do tej funkcji nie da się zgłosić. Trzeba zostać poprostu "zauwaźonym" :) .
Zasłuźył na to solidną pracą.
Gratuluję i ja nominacji.
Gratuluję i ja nominacji.
naleźy mu sie
gratulacje !
Strona 1 / 1